ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tακτικές συναντήσεις ανά δίμηνο συμφώνησαν Δήμος Μεσσήνης και Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου στο δημαρχείο, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο α΄ αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, ο γενικός γραμματέας Παύλος Γκρέκης, ο υπεύθυνος επιχειρηματικότητας Μενέλαος Κουτέλας, ο οικονομικός επόπτης Γιώργος Καπερώνης καθώς και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καλοφωλιάς.

Τη συζήτησή τους απασχόλησαν γενικότερα ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου, τα μεγάλα έργα υποδομής και καθημερινά προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και του ενδιαφέροντος των μελών του Επιμελητηρίου.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ επισήμανε ότι νέα ώθηση στην ανάπτυξη της Μεσσήνης θα δώσουν έργα που δρομολογούνται όπως η κατασκευή του δρόμου Καλαμάτα-Μεσσήνη-Ριζόμυλος-Πύλος και η τουριστική επένδυση «Navarino Blue» στο Ριζόμυλο.

Από κοινού οι εκπρόσωποι των δύο θεσμικών οργάνων συμφώνησαν σε τακτικές συναντήσεις ανά δίμηνο ούτως ώστε να συζητούνται και να αντιμετωπίζονται προβλήματα που ανακύπτουν ή να συζητούνται ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σκοπός είναι η αγαστή συνεργασία Δήμου Μεσσήνης και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και η τήρηση κοινής γραμμής προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας του δήμου αλλά και των πολιτών.

Tακτικές συναντήσεις ανά δίμηνο συμφώνησαν Δήμος Μεσσήνης και Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Δημοφιλέστερα

To Top