Αθλητισμός

Τένις- ΟΑ Καλαμάτας: 3η θέση στην Πάτρα η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου

Με την 3η θέση επέστρεψε η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου από την Πάτρα και το τουρνουά Ε3 της ΣΤ’ Ένωσης, στην κατηγορία Κ16 που έγινε το Σαββατοκύριακο 21-22/9.

Η 13χρονη τενίστρια του ΟΑΚ συνέχισε το καλοκαιρινό σερί των επιτυχιών της αγωνιζόμενη μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία και έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης η οποία φιλοξενήθηκε απο τη Νίκη Πατρών.

Στον πρώτο γύρο πέρασε bye, ενώ στην φάση των “16” επιβλήθηκε 2-0 σετ της Χριστίνας Μακρυγεώργου (ΑΟΑ Πατρών). Στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρίας Δελή (Ρήγας Αργολίδας) επίσης με 2-0 σετ, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Γεωργία Στρατή (ΑΟΑ Πατρών).

Με την επιτυχία της αυτή η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου συνέχισε το σερί παρουσίας τουλάχιστον στην ημιτελική φάση κάθε τουρνουά που έλαβε μέρος τους τελευταίους μήνες, το οποίο ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου στον Βόλο (1η θέση) και συνεχίστηκε σε Πάτρα (2η θέση), Γλυφάδα (3η θέση και 1η στο διπλό), Βάρη (3η θέση) και Τρίπολη (1η θέση στο διπλό του Πανελληνίου Ε2 στις αρχές Αυγούστου).

 

Τένις- ΟΑ Καλαμάτας: 3η θέση στην Πάτρα η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου
To Top