ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις 15χρονους μαθητές νεκρούς στην Τερψιθέα

 ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ

Τη ζωή τους έχασαν σήμερα το πρωί τρεις 15χρονοι μαθητές σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, με φορτηγάκι που οδηγούσε 48χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 15χρονοι μαθητές έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους, το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και πήραν το αυτοκίνητο των γονέων του ενός, για να πάνε στα Φιλιατρά. Η βόλτα δυστυχώς αποδείχτηκε μοιραία και για τους τρεις τους.

Απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητό τους μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, για να τους απεγκλωβίσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ

Δυστυχώς, οι δύο νεαροί σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο τρίτος της παρέας επίσης 15χρονών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου και διεκομίσθηκε, ως πολυτραυματίας.

Ο 48χρονος οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και αυτός και νοσηλεύεται  εκτός κινδύνου,  σε καταστολή όμως,  στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.  Να σημειωθεί ότι οι γονείς των παιδιών δεν είχαν ιδέα ότι οι 15χρονοι είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και είχαν πάρει το αυτοκίνητο για βόλτα.

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

Από θαύμα σώθηκε ένας συνομήλικος φίλος τους που την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην πάει μαζί τους στη μοιραία βόλτα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τρία παιδιά πήγαν με τα ποδήλατά τους και πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός.

Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις 15χρονους μαθητές νεκρούς στην Τερψιθέα

Δημοφιλέστερα

To Top