MESSINIA PLUS

Τις ομορφιές της Μάνης απόλαυσε ο Πρωθυπουργός

ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΑΚΟΥΓΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ

Πρόλαβε και γεύτηκε τις ομορφιές της Μεσσηνιακής Μάνης ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε από το Σάββατο το μεσημέρι στην Καρδαμύλη για τα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φερμόρ και διανυκτέρευσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, στο νέο υπέροχο πεντάστερο ξεκοδοχείο “Diapori Suites Hotel Kardamyli”.

Ποδαρικό στο νέο ξενοδοχείο της Καρδαμύλης έκανε ο Πρωθυπουργός

Το πρωί της Κυριακής, αφού ήταν στην περιοχή, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον εξαιρετικό καιρό και πάει αρχικά για μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και φίλους στη γνωστή παραλία της Καλογριάς στη Στούπα. Φιλικός με όλους όσοι τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν συνομίλησε με αρκετό κόσμο και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που το το ζήτησαν.
Αρκετοί του έδωσαν συγχαρητήρια για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της χώρας, ενώ τα παράπονα και τα αιτήματα τα άκουγε με προσοχή και τα “προωθούσε” άμεσα στους συνεργάτες του.

Aγαπάει τη θάλασσα και το κολύμπι ο Πρωθυπουργός κι όταν βρει λίχο χρόνο, κάνει μια βουτιά.

KYΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ “ΕΛΙΕΣ”

Η συνέχεια περιλάμβανε Μανιάτικες γεύσεις στο εστιατόριο “Ελιές” στα Ριτσά στη Καρδαμύλη. Λίγο μετά τις 3 εμφανίστηκε μαζί με την Μαρέβα κι ένα φιλικό τους ζευγάρι κι ένα παιδάκι κι απόλαυσαν τα φαγητά κάτω από τις ελιές, ένα γεύμα – όπως μάθαμε – απλό και λιτοδίαιτοΧωριάτικη, ρεβίθια και σαρδέλες, είχε το πρωθυπουργικό μενού!

O Kυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη στις “Ελιές” στην Καρδαμύλη

Ο Πρωθυπουργός αργά το απόγευμα αναχώρησε για την Αθήνα, ολοκληρώνοντας ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο σε Καλαμάτα και Μεσσηνιακή Μάνη!

Τις ομορφιές της Μάνης απόλαυσε ο Πρωθυπουργός

Δημοφιλέστερα

To Top