ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάληψη στη ΔΕΥΑΚ από το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ

Από τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, δίνουν την μάχη του αγώνα γιά σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας. Με αίτημα καμία απόλυση των 26 συμβασιούχων πού διεκδικούν την μονιμοποίηση τους, έχουν καταλάβει τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.

“Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε την υπηρεσία κλειστή γιά όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να αποσπάσουμε θετική απόφαση πού θα ανοίξει τον δρόμο για την μονιμοποίηση των συναδέλφων μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος. “Καλούμε και αυτούς πού Κυβερνούν και αυτούς πού διεκδικούν να συμμετάσχουν στην αυριανή διακυβέρνηση της χώρας να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Καλούμε επίσης την απερχόμενη Δημοτική αρχή, αλλά και τους δημοτικούς συνδυασμούς πού συμμετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να πάρουν ξεκάθαρη θέση με τι εργασιακές σχέσεις επιθυμούν να λειτουργήσουν τις υπηρεσίες τους.
Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την εργασία μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την απαξιώνει πρός όφελος των εργολάβων πού καραδοκούν να μπούν στην υπηρεσία και να δρομολογήσουν εξελίξεις οριστικής ιδιωτικοποίησης. Τέλος καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, πού είναι και δικός τους, αφού ματώνουν καθημερινά από τα ακριβά ανταποδοτικά τέλη πού πληρώνουν”.

Δημοφιλέστερα

To Top