Υγεία

Τρία νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας, Κυπαρισσίας αλλά και για τα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μελιγαλά.

7 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

Ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο διεθνής διαγωνισμός και το ΕΚΑΒ Πελ/σου ενισχύεται με 7 νέα ασθενοφόρα. Απο αυτά τα 3 θα δοθούν στο ΕΚΑΒ Μεσσηνίας.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Ενισχύεται και αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας. Σύμφωνα με ανάρτηση του διοικητή Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου: “Μια κουβέντα μόνο: υπογράφουμε αύριο, Τετάρτη, τις συμβάσεις για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 370.000€ για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας”.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Στην ίδια ανάρτηση ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας επισημαίνει για το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά:”Δύο λόγια μόνο: τις επόμενες μέρες μάς γνωστοποίησε ο εργολάβος ότι ξεκινά τις κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες αναβάθμισης, προϋπολογισμού 40.000€! Προχωράει και αυτό!”

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: 146.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

“Από τα λόγια στις πράξεις”, σχολιάζει ο Γιώργος Μπέζος, αναφορικά με τα  όσα δρομολογούνται αυτό το διάστημα στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Με σημερινή απόφαση των Υπουργών Υγείας (Α. Ξανθού-Π. Πολάκη) το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρηματοδοτείται με το ποσό των 146.000€ απο το αποθεματικό του Υπουργείου για την προμήθεια του κάτωθι ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού:

Α. 2 Αναισθησιολογικά συγκροτήματα πλήρη
Β. 1 Λαπαροσκοπικό συγκρότημα HD

 

Δημοφιλέστερα

To Top