ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης: “Ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό να αποτελεί κέντρο των εξελίξεων του Δήμου”

Τσώνης από Αριστομένη: “Μην αναλώνεστε στις σειρήνες της μικροπολιτικής και στις ψεύτικες υποσχέσεις”

TI ANAΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου που υποδέχτηκε την Κυριακή το απόγευμα τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσώνη , στον Αριστομένη.


Οι κάτοικοι του Αριστομένη και των γύρω τοπικών χωριών έδωσαν ένα ηχηρό παρόν και ένα μεγάλο μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή .
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης έκανε αναφορά σε μια σειρά έργων που υλοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένους και ειδικότερα: πλατεία στο Στρέφι, πλατεία Διοδίων, τεχνικά στη Στέρνα, χώρος πολιτισμού στο Μάνεσι, γήπεδο στον Αριστομένη, εντάξεις οδοποιίας ΕΣΠΑ και βελτίωση καθημερινότητας σε όλα τα ορεινά χωριά.


Όπως πάντα ειλικρινής, ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι προτεραιότητά του είναι ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό να αποτελεί κέντρο των εξελίξεων του Δήμου .
Τέλος, ο Γιώργος Τσώνης τους τόνισε να μην αναλώνονται στις σειρήνες της μικροπολιτικής και στις ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά να έχουν ΑΝΟΙΧΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ως κριτήριο των επιλογών τους.
Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους δεν έδωσαν μόνο το παρόν αλλά, ψήφισαν Γιώργο Τσώνη”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Τσώνης: “Ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό να αποτελεί κέντρο των εξελίξεων του Δήμου”

Δημοφιλέστερα

To Top