Αθλητισμός

Ο Βασίλης Σπηλιώτης με Μελισσανίδη, Μητρόπουλο στην πίτα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής

Στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ και δεν έλειψε ούτε φέτος.

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσε και ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο οποίος κάθισε μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Επίσης, το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο άλλοτε διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κασναφέρης, αλλά και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

Η εκδήλωση διεξήχθη με λαμπρότητα σε κτήμα στο Μενίδι, υπήρξαν βραβεύσεις σε πρωταθλήτριες ομάδες, αριστούχους μαθητές, ενώ το δικό του μήνυμα απέστειλε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης λέγοντας πως η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής είναι ιστορική ένωση.

Το παρών επίσης έδωσαν οι Λεωνίδας Θωμαΐδης ΔΣ ΕΠΟ, Λεωνίδας Λεουτσάκος πρόεδρος football league, Τάκης Φύσσας Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών ομάδων, Άγγελος Δανιήλ πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας, Κλέαρχος Τζαφέρης πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Τάκης Καρράς πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας, Νίκος Αυλωνίτης πρόεδρος Σάλας, Ιωάννης Απόστολου αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης, Νίκος Πέππας αντιπεριφερειάρχης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης Δήμαρχος Μαρκόπουλου, Δημήτρης Λουκάς Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Βαγγέλης Μπουρνούς Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Πέτρος Φιλίππου δήμαρχος Σαρωνικού, Σπύρος Βρεττός δήμαρχος Αχαρνών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

 

Ο Βασίλης Σπηλιώτης με Μελισσανίδη, Μητρόπουλο στην πίτα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής

Δημοφιλέστερα

To Top