MY MARKET: Μεμονωμένο περιστατικό ή ΟΧΙ…δείτε τι λένε πρώην υπάλληλοι

Σάλος προκλήθηκε απο τα δημοσιεύματα περί εργασιακής γαλέρας στα super market MY MARKET, η εταιρεία με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό.
H επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας
«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό» τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Βέβαια πρώην υπάλληλοι που διάβασαν την είδηση επικοινώνησαν μαζί μας και μας παρέπεμψαν σε online παγκόσμια πλατφόρμα αξιολόγησης εταιριών. Τα ευρήματα σοκάρουν. Τα συμπεράσματα δικά σας.
https://gr.indeed.com/cmp/My-Market/reviews

αρρωστο περιβαλον εργασιας

υπαλληλος (Πρώην Υπάλληλος) – αθηνα – 14 Οκτωβρίου 2018
χαλια συνθήκες εργασιας μεσαίωνας κλιμα καλο μονο για ρουφιανους ουτε στον εχθρο μου
Πλεονεκτήματα
μισθος
Κατά
ολα τα υπολοιπα

Μη τηρηση υποσχεσεων

Εκπαιδευόμενος. (Πρώην Υπάλληλος) – Γαλατσιου – 25 Ιανουαρίου 2019
Εντάχθηκα στην εταιρεία για εκπαιδευόμενος υποδιευθυντής. Θα περνούσα μια εκπαίδευση 3 μηνών απο όλα τα πόστα με μισθό 650ευρω και μετά από την εκπαίδευση θαβπηγαινε στα 1100. Δυστυχώς, ενώ έκανα την εκπαίδευση μου, έπεσα σε μια διευθύντρια εντελώς εριστικη η οποια είχε πολύ καλές σχέσεις με ένα ανίκανο περιφερειακό (Μη ηγέτης, μη εκπαιδευτικός, ρουφιάνοι του κέρατα και οι δυο) κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου ενώ έπαιρνα πολύ καλές κριτικές από τις υπεύθυνες μου στην τελική μου αξιολόγηση(την οποία η διευθύντρια ποτέ δε μου έδειξε) πάγωσα και έτσι αποφασίστηκε η απόλυση μου. Η διευθύντρια με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μου ανακοίνωσε ότι δε θαβσυνεχιστει η συνεργασία μας και να υπογράψω την απόλυση για να μπω ΟΑΕΔ. Μάλλον θεωρουσε πως εργάζεται στη μοναδική εταιρεία της Ελλάδας κ δεν υπάρχουν άλλες. Ευτυχώς εγώ την είχα ψιλιαστεί κάνα μήνα πριν και είχα ήδη στείλει βιογραφικά και μου έκατσε κουτί. Γενικά,στη συγκεκριμένη εταιρεία μην ακούτε υποσχέσεις. Πρέπει να είστε τυχεροί και να σας πηγαίνουν οι ανώτεροι. Βέβαια, εγώ ρουφιάνοι για λίγα ευρώ δεν θα γίνω ποτέ.
Πλεονεκτήματα
Τιποτα.
Κατά
Συμπεριφορά

Τραγικό εργασιακό περιβάλλον

ταμειο (Πρώην Υπάλληλος) – Αθήνα, Αττική – 10 Δεκεμβρίου 2018
Έγινα με τη σειρά μου ένας από τους πολλούς που αναγκάστηκαν σε παραίτηση μιας και η πίεση, τα παράλογα ”σενάρια”, οι απειλές για τους δήθεν ”μυστικούς επισκέπτες”, η ασυνεννοησία, το χαμηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς, οι ψεύτικες ευγένειες για να ψαρεύεις κόσμο, αλλά κυρίως η Εξάντληση για το τίποτα με οδήγησαν να τα παρατήσω κ να φύγω.
Οι τύποι εκεί μέσα δεν υπάρχουν…..

Εργασία…

Εργατης (Τωρινός υπάλληλος) – Πάτρα, Δυτική Ελλάδα – 22 Νοεμβρίου 2018
Το κλίμα είναι καλό…Στα My market δεν υπάρχει αξιοκρατία.Οσοι έχουν γνωστούς και συγγενείς οι οποίοι είναι σε θεσεις απο διευθυντές και πάνω ανεβαινουν και αυτοι χωρις να το αξίζουν.Εχεις δοντι λεει ο λαος….τρωως το κατι παραπανω.Αυτο που κανουν δεν ειναι καλο για την εταιρια.Εγω πχ απο τη στιγμη που ξερω οτι δεν προκειτε να ανεβω θεση γιατι να δωσω το κατι παραπανω;;;;;;;;;;Εσεις θα τρεχατε σαν βλαξ;;;;

Τραγικό περιβάλλον κ συνθήκες

Ψυγεία (Τωρινός υπάλληλος) – Τριπολη – 16 Νοεμβρίου 2018
Απαράδεκτο κλίμα απέναντι στο προσωπικό. Υπάρχουν πολλές διακρίσεις κ συμπαθειες μεταξύ του προσωπικού κ των στελεχών, δίνουν ώρες όπου θέλουν, οι προϊστάμενη στα ψυγεία είναι μόνο για κουτσομπολιό με την αρχηταμια κ κάνει όλο βόλτες με το σκάνερ στο χέρι, δίνει διαταγες σε όλους με πολύ άσχημο τρόπο, ελεεινή συμπεριφορά Γενικά ανάμεσα στο προσωπικό κ ένα κατάστημα ότι να ναι με αμόρφωτους ανθρώπους κ καβαλημενους όσο δεν πάει. Ότι κ να πω ή πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη.
Πλεονεκτήματα
Μόνο ότι είναι σίγουρος ο μισθός
Κατά
Όλα τα παραπάνω

Ασχημη

Αποθηκαριος (Πρώην Υπάλληλος) – Χαλκίδα – 12 Νοεμβρίου 2018
Χαμηλό επίπεδο στελεχών και παντελής έλλειψη του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού. Περιββάλον εργασίας, πολύ πιεστικό και μή αξιοκρατικό. Συνθήκες εργασίας ιδανικές για κολλητούς και ρουφιάνους!!!!
Πλεονεκτήματα
Το όνομα
Κατά
Τα περισσότερα

Πωλητης (Τωρινός υπάλληλος) – Αθήνα – 2 Νοεμβρίου 2018
Ευχαριστει,Δημιουργικη,εποικινωνιακη εργασια με ομορφο περιβαλον

Ήταν αυτή η αξιολόγηση χρήσιμη;Ναι 2Όχι 32Αναφορά

Κοινοποίηση

Ό,τι πρέπει για να σου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα

Αποθήκη (Τωρινός υπάλληλος) – Δυτική Ελλάδα – 16 Οκτωβρίου 2018
Η ανεπάρκεια προσωπικού και τα λίγα χρήματα που παίρνουμε σε συνδυασμό με τις μεγάλες απαιτήσεις της εταιρείας και της μεγάλης πίεσης μας έχουν κάνει να αδιαφορούμε για την εταιρεία και να κοιτάζουμε πότε θα περάσει η ώρα να φύγουμε. Μεγάλος ρατσισμός απέναντι στους εργαζόμενους της πρώην ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, χρεώνουν λιγότερες ώρες εργασίας ακόμα και από το βασικό με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι “τους χρωστάμε” ώρες, δηλαδή ότι κάποιες μέρες του μήνα δεν πήγαμε να εργαστούμε. Αποφασίζουν και διατάζουν τις υπερωρίες να τις παίρνουμε σε ρεπό (αν βγάλουμε άκρη πάντα), μας απαγορεύουν να εργαζόμαστε σε άλλη δουλειά παράλληλα (ακόμα και άσχετη με τον τομέα των σούπερ μάρκετ) με την δικαιολογία ότι “είναι αντιεπαγγελματικό”, δήθεν αύξηση των 100€ στους εργαζόμενους του ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, αφού το “επίδομα εξ’ ελευθεριότητας” της τάξης των 100€ που υποτίθεται πως παίρνουμε δεν δείχνει καμία διαφορά σε σχέση με τα χρήματα που παίρναμε πριν. Τουτέστιν, μειώνω το μισθό του εργαζομένου κατά 100€ και του τα δίνω πάλι πίσω βαπτισμένα ως “επίδομα”. Πολύ καλό κόλπο για να συζητηθεί η εν λόγω εταιρεία οφείλω να ομολογήσω… Εχθρικό περιβάλλον από τα κεντρικά προς τους ίδιους τους εργαζομένους ανά την επικράτεια, με απόδειξη το μεγάλο αριθμό παραιτήσεων, τόσο στελεχών, όσο και απλών υπαλλήλων μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, οι οποίοι απλοί υπάλληλοι δεν έχουν αντικατασταθεί μέχρι και σήμερα. Κρατήσεις από το μισθό μας, κάποιους μήνες του χρόνου, βαπτισμένες ως “εισφορές” και αντιμετώπιση ζητιάνου όταν τηλεφωνούμε στο λογιστήριο μήπως καταφέρουμε και μάθουμε για ποιο λόγο πληρωθήκαμε κατά 40€ ή κάποιες φορές περισσότερα…
Πλεονεκτήματα
Σταθερα χρήματα αν και λίγα για όσα προσφέρεις
Κατά
Όλα τα υπόλοιπα

Ήταν αυτή η αξιολόγηση χρήσιμη;Ναι 48Όχι 2Αναφορά

Κοινοποίηση

απαίσιο κλίμα γενικότερα λόγω κακής διοίκησης

εργατης (Πρώην Υπάλληλος) – κέντρο διανομής Οινόφυτα – 26 Αυγούστου 2018
Διαφημίζονται σαν ελληνική εταιρεία και μέσα στις αποθήκες της παρέλαση κάνουν οι εργολάβοι αλλοδαποί που τους κρύβουν στα ψυγεία σε περίπτωση ελέγχου.
Αδηλωτη εργασία , δεν πληρώνουν τον κόσμο που χύνει αίμα όλο το 24 Ώρο. Πότε δεν βγάζεις άκρη στη μισθοδοσία. Οι προϊστάμενοι τμημάτων και ανώτεροι περνάνε άσχημο κλίμα στον εργάτη και την εικόνα πως πουθενά αλλού δεν θα μπορέσουν να βρουν δουλειά! Ότι θέλει κάνει η διεύθυνση στα Οινόφυτα.
Πλεονεκτήματα
σταθερό μισθό όσες υπερωρίες και να εργαστούν
Κατά
αδηλωτη εργασία χωρίς υπερωρίες και αργιες

Κακή συνεργασία με την διευθυντρια

Πωλήτρια ψυγεια (Πρώην Υπάλληλος) – Πατρα αγια σοφια – 1 Αυγούστου 2018
Οι ανώτεροι πραγματικά πολύ λίγοι για να διευθύνουν τέτοιου βεληνεκούς μαγαζί!προβληματα με τη διευθύντρια,αυταρχική,μας χρέωνε τα λάθη της,απειλούσε με απολύσεις,δεν μας άφηνε να μιλάμε πέρα από την πώληση προϊόντος με τον κόσμο,μας άλλαζε πόστα βλέποντας πως δεν αποδίδουμε στην αλλαγή,χρέωνε λιγότερες ώρες από τα δεδουλευμένα!
Πλεονεκτήματα
Κανενα
Κατά
Χαμηλός μισθός εξαντλητικά ωράρια χαλια συμπεριφορα

Παραγωγικο περιβαλλον αψογη συνεργασια.

Πωλητρια ταμιας (Πρώην Υπάλληλος) – Γλυφάδα – 21 Μαΐου 2018
Καλησπερα σας η συνεργασια μου ηταν αψογη σε ολες.
Πλεονεκτήματα
Στανταρ μισθος
Κατά
Μινι αδειες.

πιεστικο περιβαλον εργασιας

αποθηκαριος (Τωρινός υπάλληλος) – μεταμορφωση λοφος σκουζε αγ ελευθεριος – 14 Δεκεμβρίου 2017
Δεν εμεινα ικανοποιημένος σε θεματα εκπαιδευσης!!!

Υπήρχε πρόβλημα στη συνεργασία με τη διεθύντρια του καταστηματος

Ταμίας (Πρώην Υπάλληλος) – Θήβα, GRH – 9 Δεκεμβρίου 2015
ήταν πολύ καλό το περιβάλλον εργασίας σε ότι αφορά την ίδια την εργασία και στη συνεργασία με τους συναδέλφους. το δυσκολότερο μέρος μέρος της δουλειάς για όλους τους εργαζομένους στο κατάστημα ήταν η συνεργασία με έναν από τους τρεις διευθυντές. δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις ρίχνοντας τις ευθύνες δικών της σοβαρών λαθών στους υφισταμένους της. δημιουργούσε κλίμα ανασφάλειας απειλώντας συνεχώς με απολύσεις. και ο τρόπος ομιλίας και συμπεριφοράς στους υφισταμένους της ήταν εριστικός και πάντα υποτιμητικός.
Πλεονεκτήματα
πολύ καλός μισθός
Κατά
υποτιμητική συμπεριφορά ενός από τους διευθυντές