• Business

    Aman Resorts: Ο όμιλος-κολοσσός του μοναδικού Amanzoe στο Κρανίδι κατακτά τη Νέα Υόρκη (pics)

    • NewsRoom


    Ένα εντυπωσιακό project έχει στα σκαριά η Aman Resorts, ο όμιλο-κολοσσός του Βλαντισλάβ Ντορόνιν που εντυπωσιάζει με κάθε καινούρια ανάπτυξή του. Μεταξύ αυτών είναι και το μοναδικό πολυτελές ξενοδοχείο και resort Amanzoe στο Κρανίδι.

    Ωστόσο, η Νέα Υόρκη αποτελεί ένα εντελώς καινούργιο στοίχημα για τον όμιλο, δεδομένου ότι είναι ένας εντελώς νέος προορισμός για την αλυσίδα, η οποία ετοιμάζεται να κατακτήσει και το κεντρικό Μανχάταν, αναπτύσσοντας αυτή τη φορά μια σειρά από υπερπολυτελή διαμερίσματα, τα οποία θα μοιράζονται την ίδια στέγη με ένα εξίσου πολυτελές ξενοδοχείο.

    Το νέο project του ομίλου θα στεγαστεί στο Crown Building, καταλαμβάνοντας από τον 4ο μέχρι τον 26ο όροφο του κτηρίου, που αγοράστηκαν έναντι 500 εκατ. δολαρίων το 2015.

    Στα δεξιά του κτηρίου βλέπει κανείς τον Πύργο Trump. Στα αριστερά, το Ξενοδοχείο Plaza και στη βόρεια πλευρά μπορεί να δει κανείς να ανοίγεται η εντυπωσιακή εικόνα του Σέντραλ Παρκ.

    Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Aman στη Νέα Υόρκη θα στεγαστεί σε έξι ορόφους, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν 83 δωμάτια, εμβαδού τουλάχιστον 70 τετραγωνικών το καθένα.

    Από τον 11ο όροφο του κτηρίου και πάνω, θα διαμορφωθούν 20 κατοικίες με το brand της αλυσίδας, με επιστέγασμα ένα πενταώροφο penthouse, η αξία του οποίου υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε έργο 250.000 τ.μ. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baccarat Hotel & Residences: Πας, μένεις και παίρνεις από το ποτήρι μέχρι τον πολυέλαιο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα 20 καλύτερα του κόσμου! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ