• Business

    Ελλάκτωρ: Ανακαινίζει το κτήριο γραφείων που στέγαζε το Έθνος

    • Τέτη Ηγουμενίδη

    Αναστάσιος Καλλιτσάντσης


    Είναι πιθανό στο κτήριο αυτό να μετακομίσει η ίδια η Ελλάκτωρ

    Την αδειοδοτική διαδικασία για την ανακαίνιση του κτηρίου που στέγαζε παλιότερα τις εφημερίδες Έθνος και Ημερησία (Πήγασος) στην περιοχή Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, προχωρά η Ελλάκτωρ.

    Πρόκειται για γραφειακούς χώρους, συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ., ιδιοκτησίας της, με θέσεις στάθμευσης, σε σημείο κομβικό κοντά στο σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό στο κτήριο αυτό να μετακομίσει η ίδια η Ελλάκτωρ, διαφορετικά θα επιδιώξει τη μίσθωσή του.

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του χρόνου η Ελλάκτωρ πούλησε στην Orilina ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας) το κτήριο που σήμερα στεγάζεται, στην Εθνική Οδό, συνολικής επιφάνειας 30.672 τ.μ. και κατασκευής του 2008.

    Βάσει της συμφωνίας που έχει συνάψει δύναται να το χρησιμοποιεί καθώς παράλληλα με την πώληση υπέγραψε και συμφωνία μίσθωσης για 4 χρόνια.

    Αναφορικά με τα υπόλοιπα ακίνητα του κατασκευαστικού ομίλου, στο Smart Park βρίσκεται σε εξέλιξη η επέκτασή σου, ενώ για το The Cambas Project στην Παλλήνη, προϋπολογισμού 220 εκατ. ευρώ (το μίνιμουμ) υπάρχει ακόμα δρόμος όσο αφορά την αδειοδοτική «ωρίμανσή» του.



    ΣΧΟΛΙΑ