• Business

    Wind: Μετακομίζει στην Παιανία από το Μαρούσι – Δεν τα βρήκε με τον νέο ιδιοκτήτη στο μίσθωμα

    Νάσος Ζαρκαλής Διευθύνων Σύμβουλος Wind


    Στην Παιανία, επί της Αττικής Οδού, στο κτήριο που στεγαζόταν ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, μετακομίζει τις κεντρικές υπηρεσίες της η Wind ξενοικιάζοντας τα γραφεία στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

    Ο λόγος είναι ότι δεν συμφώνησε με τον νέο ιδιοκτήτη του κτηρίου στο θέμα του ενοικίου, καθώς της ζητήθηκε πολύ μεγάλη αύξηση. Η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία κατέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 14 ευρώ ανά τετραγωνικό για τη χρήση περίπου 4.200 τ.μ. και με τη λήξη του συμβολαίου της τον Φεβρουάριο της ζητήθηκε τιμή κοντά στα 23 ευρώ ανά τετραγωνικό.

    Το κτήριο που στεγαζόταν στην Κηφισίας είναι ένα από τα πολλά που μεταφέρθηκαν στους πιστωτές της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική έπειτα από την πτώχευση της. Ειδικότερα, το εν λόγω κτήριο ήρθε στην κατοχή της Εθνικής Leasing η οποία στη συνέχεια την Άνοιξη του 2018 το πούλησε, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία, έναντι τιμήματος 23,6 εκατ. ευρώ στην Dromeus Capital.

    Να σημειωθεί ότι στα νέα γραφεία στην Αττική Οδό θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο τμήμα των εργαζομένων της Wind που στεγάζονταν στην οδό Κηφισίας και ένα άλλο θα στεγαστεί στην Λεωφόρο Αθηνών σε ιδιόκτητο κτήριο της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας το οποίο ανακαινίστηκε για τον σκοπό αυτό.



    ΣΧΟΛΙΑ