• City Stories

    ALMY Luxury Villa: Μια πολυτελής βίλα με έντονα χρώματα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα (10 pics)

    • NewsRoom


    Η ALMY Luxury Villa, είναι κτισμένη στην Αλμυρίδα, μια μικρή παραθαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόστασή 22 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης των Χανίων Κρήτης. Μια άψογη τοποθεσία για ξεκούραστες διακοπές.

    Η ALMY βίλα περιβάλλεται από το νερό και τον ήλιο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μια ήσυχη ατμόσφαιρα. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες τους με πολλές ανέσεις και υπηρεσίες για μια ευχάριστη διαμονή, όπως άλλωστε ορίζει η περίφημη Κρητική φιλοξενία

    Από την πρώτη στιγμή, τα κυριότερα χρώματα που κυριαρχούν στο τοπίο είναι το γαλάζιο του ουρανού, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το πράσινο του περιβάλλοντα χώρου πίσω από τη βίλα.

    Αυτές οι εικόνες ενέπνευσαν τους δημιουργούς και τους έδωσαν την καθοδήγηση για να επιλέξουν την παλέτα των χρωμάτων και τα σχέδια για την εσωτερική διακόσμηση όλων των χώρων. Έγινε προσπάθεια να φέρουν μέσα στη βίλα, όλη την ενέργεια – την αύρα της θάλασσας και την ηρεμία του ηλιοβασιλέματος, που βιώνεις καθώς στέκεσαι δίπλα στην πισίνα έξω από την βίλα.

    Αξιοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι κρυμμένοι χώροι του κτιρίου, ενώ παράλληλα οι δημιουργοί κατάφεραν να συμπεριλάβουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα και τζακούζι.

    Στοιχεία & Συντελεστές έργου:

    Έργο: ALMY Luxury Villa, Τοποθεσία: Αλμυρίδα – Χανιά – Κρήτη – Ελλάδα, Επιμέλεια – Μελέτη:  Κουτρουλάκης Στυλιανός Σ. (Πολιτικός Μηχανικός), Διακόσμηση: CHRYSA LAGOU DESIGNΚείμενο παρουσίασης: CHRYSA LAGOU DESIGNΦωτογραφίες: Villa Photography

    ΠΗΓΗ:  The Greek Foundation 



    ΣΧΟΛΙΑ