• Mononews TV

    Πρώην πράκτορας του FBI αναλύει τη γλώσσα του σώματος αρχιμαφιόζων

    • NewsRoom

    Ο πρώην πράκτορας του FBI, Joe Navarro επιστρέφει για ακόμα μία φορά στο κανάλι του Wired στο YouTube και αναλύει την γλώσσα του σώματος διάσημων γκάνγκστερ.

    Από τον τρόπο ντυσίματος μέχρι συγκεκριμένες κινήσεις που κάνουν, ο Joe Navarro αποκαλύπτει τι λέει από μόνη της η στάση του σώματος.

    Παρατηρώντας μία φωτογραφία του Αμερικανού Bugsy Siegel, ο Navarro σχολιάζει πως το κομψό κοστούμι που φοράει είναι ένα σημαντικό στοιχείο, καθώς τον κάνει να φαίνεται σπουδαίος, κάτι που μαρτυρά τη ναρκισσιστική του συμπεριφορά.

    Ωστόσο, τα φρύδια του και οι ρυτίδες που σχηματίζονται στο μέτωπό του, δείχνουν την ανησυχία του για κάτι.

    Προχωρώντας στον John Dillinger, ο body language expert επισημαίνει πως ο τρόπος που αγκαλιάζει το χέρι του δείχνει σαν να προστατεύει τον εαυτό του, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το άγριο βλέμμα του.

    Το στοϊκό βλέμμα του Lucky Luciano είναι σκόπιμο, σύμφωνα με τον ειδικό, καθώς γνωρίζει ότι οι φωτογραφίες του πρόκειται να δημοσιευτούν. Με αυτό το βλέμμα επιθυμούσε να δείξει ότι είναι σκληρός, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση «καρφί».

    Σε άλλες φωτογραφίες, ο εκνευρισμός ενός αρχιμαφιόζου φαίνεται από τον τρόπο που κρατάει τη μύτη του, ενώ τα χείλη ενός άλλου μαρτυρούν την ανησυχία του.



    ΣΧΟΛΙΑ