• Ροή Ειδήσεων

    Τ. Γκουριώτης: «Καλωσορίζουμε το Νίκο Νικολάου στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά»

    • NewsRoom


    Ο πρώην διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών και τέως αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Νίκος Νικολάου, ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου και εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου της πόλης Τ.Γκουριώτη.

    Ο Νίκος Νικολάου έχει διατελέσει διευθυντής σε μεγάλες ΔΟΥ μεταξύ των οποίων και στην ΔΟΥ Γλυφάδας και έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού εκλέγεται επί 15 συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος.

    Ο τέως αντιδήμαρχος απηύθυνε επιστολή στον απερχόμενο δήμαρχο Γ.Παπανικολάου με την οποία του ζητεί να απαντήσει στα όσα τον κατηγορεί αριθμός δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Γ.Παπανικολάου) και προβάλει «ζητήματα αρχών» στο κείμενο της αποχώρησής του.

    Ο εκδότης Τάσος Γκουριώτης επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα μπροστά» με δήλωσή του ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη το Νίκο Νικολάου και σημείωσε ότι «Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθεί το νέο με το παλιό και η καθεστωτική αντίληψη διοίκησης του Δήμου με την φιλοσοφία της ανοικτής και διάφανης διακυβέρνησης. Θα αναμετρηθεί η αδιαφορία απέναντι στο έγκλημα, με τον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας που κηρύξαμε. Θα νικήσουμε. Καλωσορίζουμε το Νίκο Νικολάου στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Η Έμυ Λιβανίου υποψήφια στον Νότιο Τομέα

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Υποψήφιος στον Νότιο Τομέα ο δήμαρχος Π.Φαλήρου, Δ.Χατζηδάκης



    ΣΧΟΛΙΑ