• LIFE&STYLE

    Ουίλιαμ-Κέιτ και Χάρι-Μέγκαν: Το βασιλικό reunion για πρώτη φορά μετά από μήνες

    • NewsRoom

    Ουίλιαμ, Χάρι, Μέγκαν και Κέιτ


    Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, τα δύο αδέλφια και πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μαζί με τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, θα παραστούν όλοι μαζί στην ίδια εκδήλωση.

    Τα δύο βασιλικά ζευγάρια της Μεγάλης Βρετανίας θα βρεθούν με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης.

    Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα συναντηθούν μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το ετήσιο Βασιλικό Βρετανικό Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στο Royal Albert Hall.

    Την ακριβώς επόμενη ημέρα, θα συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών στο Κενοτάφιο.

    Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα πρόκειται για την πρώτη φορά που η Μέγκαν βλέπει τον Ουίλιαμ, με την τελευταία φορά να είναι τον Ιούλιο στην βάφτιση του γιου της Άρτσι.

    Το τελευταίο διάστημα, η σχέση των Κέιμπριτζ και των Σάσεξ είναι ιδιαίτερα τεταμένη.

    Σύμφωνα με τους βασιλικούς experts, μετά τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, τον Μάιο του 2018, πέρασαν έξι μήνες για να συναντηθούν ξανά με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, παρ’ όλο που έμεναν στην περιοχή του Παλατιού Κένσινγκτον.

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας του στη νότια Αφρική, τον περασμένο μήνα, ο Χάρι επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται για τη σχέση του με τον αδελφό του, λέγοντας ότι έχουν καλές και κακές ημέρες.

    Από την μεριά της, η Μέγκαν υποστήριξε ότι «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είναι αναπόφευκτα».

    Ωστόσο, ο Χάρι διευκρίνισε πως «Είμαστε αδέλφια. Πάντα θα είμαστε αδέλφια. Σίγουρα είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, ωστόσο πάντα θα είμαι εκεί για εκείνον και απ’ όσο ξέρω και εκείνος θα είναι πάντα εκεί για μένα».



    ΣΧΟΛΙΑ