• LIFE&STYLE

    Στέλλα Μιζεράκη: Μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα (videos)

    • NewsRoom
    μιζερακη ζαρλας

    Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας


    Για πρώτη φορά μετά τον τραγικό χαμό του αγαπημένου παίκτη του Power of Love, Πάνου Ζάρλα, μίλησε η πρώην σύντροφός του και επίσης νικήτρια του ριάλιτι, Στέλλα Μιζεράκη.

    Η παίκτρια μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», της Κατερίνας Καινούριου, εκφράζοντας τη θλίψη για τον άδικο θάνατο του πρώην συντρόφου της και δείχνοντας ακόμη συγκλονισμένη με το τραγικό γεγονός, που του στοίχισε τη ζωή.

    Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στο σπίτι της αγάπης, Power of Love, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι συγκατοίκησαν, ενώ έκαναν μαζί και την εκπομή του ΣΚΑΙ, με τίτλο «Σκάσε και κολύμπα», που προβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, οι δυο τους χώρισαν, κράτησαν όμως καλές σχέσεις και επαφές. Μάλιστα, το βράδυ του μοιραίου δυστυχήματος του Πάνου Ζάρλα, η Στέλλα ήταν νωρίτερα μαζί του, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του.

    Η Στέλλα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ήταν στο πλευρό της οικογένειας, ενώ ταξίδεψε μέχρι τη Μυτιλήνη, για να παραστεί στην κηδεία του 28χρονου, όπου φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίο.

    Τα όσα δήλωσε η Στέλλα σήμερα, για πρώτη φορά μετά το χαμό του αγαπημένου παίκτη ραγίζουν καρδιές:

    «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό, χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικού του, κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

    Για τη μοιραία νύχτα του πάρτι γενεθλίων του, είπε η πρώην αγαπημένη του:

    «Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει, είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει, είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη…»!

    Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:



    ΣΧΟΛΙΑ