• LIFE&STYLE

    Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Χάλασαν τα σχέδια για τον γάμο της στις Σπέτσες

    • NewsRoom

    Ματ και Θεοδώρα


    Την απόφαση να αναβάλλει τον γάμο της εξαιτίας της πανδημίας πήρε η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.

    Ο γάμος της, τον οποίο προετοίμαζε τα τελευταία 2 χρόνια, ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σαββατοκύριακο, 25 & 26 Μαΐου στις Σπέτσες.

    Τα μέτρα, όμως, και το lockdown για την καταπολέμηση του ιού ανάγκασε την Θεοδώρα να αναβάλλει τα σχέδιά της.

    Παρ’ όλα αυτά, η Ελληνίδα γαλαζοαίματη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ματ γιόρτασαν ούτως ή άλλως την ημέρα που επρόκειτο να γίνει ο γάμος τους με ένα ξεχωριστό δείπνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τον Ματ μπροστά στο γιορτινό τραπέζι με εκλεκτά εδέσματα και μια λευκή ανθοδέσμη.

    «Σε αυτό που θα ήταν το Σαββατοκύριακο του γάμου μας -Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους και την οικογένειά μας. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με όλους εσάς στην Ελλάδα όταν θα είναι ασφαλές», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

    Ήταν τον Νοέμβριο του 2018, όταν η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους με δυο ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά που της ετοίμασε ο καλός της και της έκανε πρόταση γάμου.

    «Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσω τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Σ’αγαπώ Ματ», έγραψε τότε η Θεοδώρα.

    Ένα μήνα αργότερα και με αφορμή τα γενέθλια του Ματ, η Θεοδώρα μοιράστηκε ακόμα μια φωτογραφία από την ρομαντική βραδιά της πρότασης γάμου. Μια έγχρωμη φωτογραφία αυτή τη φορά, με φόντο τη Γέφυρα του Λονδίνου.

    View this post on Instagram

    Happy Birthday my love

    A post shared by Princess Theodora (@tgreece) on



    ΣΧΟΛΙΑ