• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα της εβδομάδας (2/9 έως 8/9/2019)

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Τι λένε τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα;

    Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από την Αλίντα Κανάκη!

    Η πνευματική μας διαύγεια είναι μεγάλη και οι όψεις Ερμή με τον Άρη (3-4.9), τον Ήλιο (3-5.9) και την Αφροδίτη (11-15.9) συνιστούν ότι θα έχουμε την ικανότητα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και να στηρίξουμε με επιχειρήματα ακλόνητα τις θέσεις μας σε ζητήματα πίστης, εκτίμησης καταστάσεων, προσωπικών δικαιωμάτων, επιθυμιών και δικαιώματος επιλογών!

    Λόγω όμως των ανεξάντλητων αποθεμάτων ενέργειας που θα διαθέτουμε, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουμε την αίσθηση του μέτρου ή να παρουσιάσουμε νευρική υπερδιέγερση.

    Θα ήταν σημαντικό να βρούμε τρόπους εκτόνωσης, ώστε να διατηρήσουμε την ενέργεια μας σε ανεκτά, αν όχι φυσιολογικά επίπεδα.

    Μελετήστε, μάθετε καινούργια πράγματα, βελτιώστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα με το να είστε πιο λακωνικοί αλλά και ακριβείς στην επαφή με τους γύρω σας. Είναι για το συμφέρον σας να αποφύγετε την εχθρότητα με τους γύρω σας, ιδίως σε επαγγελματικό περιβάλλον, τις αντεγκλήσεις και τα αιχμηρά και ανηλεή σχόλια!

    Κριός

    Η αυτοπεποίθηση βοηθά να βελτιώσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις. Αποφύγετε έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων. καιρός για έρωτα και διασκέδαση.

    Προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα παιδιά. Ανώτερες σπουδές, φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, αλλά και μακρινά ταξίδια, ευνοούνται. Φήμη σε εκδότες και συγγραφείς ή δημοσιογράφους.

    Βελτίωση των σχέσεων με τους εξ αγχιστείας συγγενείς. Αν τα προηγούμενα χρόνια δουλέψατε σωστά, τώρα θα δικαιωθείτε επαγγελματικά με την θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σας. Αν όχι, είναι ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Μη συνεχίζετε τα λάθη του παρελθόντος.

    Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

    Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

    Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

    Ταύρος

    Αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, δεν βοηθά σε τίποτε. Μην επιχειρήσετε τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων τώρα. Προτιμήστε εργασία στο σπίτι, όσο επίπονη κι αν είναι. Δάνειο ή οικονομική ενίσχυση από τρίτους, βελτιώνουν την οικονομική σας κατάσταση.

    Στροφή σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα, ή τον αποκρυφισμό. Μακρινά ταξίδια, ανώτερη μόρφωση, συναντούν εμπόδια ή νομικά προβλήματα. Ξεφύγετε από τα στενά σας κλισέ, διευρύνετε την οπτική σας γωνία και θα κερδίσετε εμπειρίες για το αμέσως επόμενο μέλλον.

    Με την Αφροδίτη από την Παρθένο από τον 5ο οίκο σας σε πτώση στον αισθηματικό τομέα επικρατεί πείσμα και έντονη κτητικότητα.

    Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

    Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

    Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

    Δίδυμοι

    Η μαχητικότητα και ο εκνευρισμός σας, ίσως διαταράξουν τις σχέσεις σας με συγγενείς ή γείτονες. Κάποια πνευματική εργασία, θα βοηθούσε στην εκτόνωσή σας. Πιθανή νέα συνεργασία στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Ευνοϊκή τροπή σε δικαστικό θέμα.

    Το πέρασμα του Δία από τον 7ο οίκο ευνοεί τις συνεργασίες. Ευνοϊκή περίοδος και σε θέματα γάμου.

    Προετοιμασθείτε για ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι σχετίζεται με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις.

    Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

    Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

    Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

    Καρκίνος

    Τα οικονομικά σας θέματα έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Η θέση του Άρη από την Παρθένο και τον 3ο οίκο ευνοεί συνεργασίες και επικοινωνία. Μην δράτε παρορμητικά και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

    Η οργάνωση, η μεθοδικότητα στο χώρο της δουλειάς σας, σας υπόσχονται επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πιθανή κάποια προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας. Κάνετε κάποιο τσεκάπ. Τώρα κοσκινίζονται οι σχέσεις σας, για να φανούν ποιες πράγματι έχουν σωστή βάση, αλλά και τώρα θα φανεί αν τηρήσατε τα συμφωνημένα.

    Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

    Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

    Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

    Λέων

    Η ακατανίκητη δύναμή σας, σας ωθεί σε σκληρή δουλειά και διεκδικήσεις .Ο Ουρανός από τον 10ο οίκο σας προαναγγέλλει σύντομα αλλαγές. Άθληση και χειρωνακτικές εργασίες βοηθούν.

    Προσοχή στα ατυχήματα. Τώρα θα πάρετε τη μερίδα της επιτυχίας που σας ανήκει. Στη διασκέδαση, τον έρωτα, τις καλλιτεχνικές δημιουργίες. Λίγη μποέμικη ζωή σας πρέπει.

    Οι σχέσεις που δημιουργούνται υπόσχονται διάρκεια. Πολλή δουλειά! Μόνο με υπομονή και μέθοδο, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να δείτε μακροπρόθεσμα τους κόπους σας να δικαιώνονται.

    Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

    Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

    Παρθένος

    Προσοχή! Αποφύγετε δολοπλοκίες και συκοφαντίες εις βάρος σας. Ένταση και ψυχική αναστάτωση. Μην παρασύρεστε σε διενέξεις. καλύτερο κάποιο ψυχοβελτιωτικό βιβλίο.

    Ευκαιρία βελτίωσης οικογενειακού περιβάλλοντος ή αγορά ή αλλαγή σπιτιού. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με τον Ερμή στον 1ο οίκο σας σε έξαρση.

    Η επιτυχία θα έρθει, είτε τώρα, είτε αργότερα. Κάποιο ξεκαθάρισμα γίνεται στα ερωτικά σας. Κάποια σχέση με μεγαλύτερο άτομο είναι πιθανή. Ευθύνες από παιδιά. Οι δημιουργίες της περιόδου αυτής, υπόσχονται επιτυχία.

    Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

    Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

    Ζυγός

    Θα ασχοληθείτε με θέματα του συνόλου, ιδίως μέσα από ομάδες. Η υποστήριξή τους θα είναι χρήσιμη. Η σύνοδος Ηλίου – Άρη 2.9 σας ευνοεί στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει όμως και πιθανές αντιδράσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματά σας.

    Η καθημερινότητα, η ενημέρωση, η επικοινωνία, κάποια ταξιδάκια, στενότερη σχέση με συγγενείς και γείτονες, είναι αυτά που θα χρωματίσουν την περίοδο αυτή. Δείξτε μεγάλη σύνεση και περίσκεψη πριν από όποια απόφαση πρέπει να πάρετε, που αφορά το σπίτι σας και την οικογένειά σας.

    Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

    Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

    Σκορπιός

    Ευνοείται η επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαίτερα σε ελεύθερους επαγγελματίες η θέση του Δία από τον Τοξότη και τον 2ο οίκο ευνοεί την επέκταση. Η αντοχή σας, αν συνδυαστεί με τη μεθοδικότητα, θα φέρει την επιτυχία.

    Αθλητές και στρατιωτικοί ευνοούνται. Τα οικονομικά σας ευνοούνται μεν, αλλά αποφύγετε πλεονεξία και κακοδιαχείριση. Με την εφαρμογή μέτρου, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

    Ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα της επικοινωνίας και επαφών με συγγενείς, γείτονες και άλλους κοντινούς σας, είναι απαραίτητο. Οποιαδήποτε αναποδιά σας κάνει σοφότερο.

    Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

    Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

    Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

    Τοξότης

    Ζητήστε την πνευματική σας ανέλιξη, ή ασχοληθείτε με πνευματική εργασία. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας, αλλά αποφύγετε σύγκρουση με το νόμο και τη δικαιοσύνη. Η αισιοδοξία σας αλλά και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, υπόσχονται επιτυχία.

    Μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από τις δυνατότητές σας. Ξεκαθαρίστε τις πραγματικές σας ανάγκες και κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μπουν καλύτερες βάσεις στον τομέα αυτόν με την θέση του Δία από τον Αιγόκερω και τον 2ο ηλιακό σας οίκο να σας επιβάλει την πειθαρχία.

    Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , Εργασία και υγεία .

    Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Συνεργασίες, θέματα γάμου .

    Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4.

    Αιγόκερως

    Πιθανή αντίθεση με ανθρώπους που θα έχει οικονομικό αντίκτυπο. Στις ερωτικές σας σχέσεις επικρατεί η αναζήτηση της ηδονής. προσοχή σε μολύνσεις. Καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις, θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε για αυτούς, είτε για τον εαυτό σας.

    Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι, ώστε η τελική σας τοποθέτηση να είναι πιο σωστή στο εξής.

    Οι δυσκολίες σας πλουτίζουν με πολύτιμες ευκαιρίες. Υποθέσεις που εκκρεμούσαν, θα διεκπεραιωθούν τώρα. Κάποια ενδοσκόπηση θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό σας εαυτό η σύνοδος του Ηλίου- Ερμή 4.9 ευνοεί τα ταξίδια και την γνώση.

    Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

    Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Εργασία και υγεία .

    Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

    Υδροχόος

    Η εριστικότητα δεν διευκολύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δείξτε συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγετε ρήξεις με σύντροφο και συνεργάτες. Η γνωριμία και ενασχόληση σε διάφορες ομάδες, θα φανούν χρήσιμες στην καταξίωσή σας στο σύνολο.

    Ανεβαίνει η δημοτικότητά σας στο πλατύ κοινό, το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Τώρα είναι η ώρα του απολογισμού. Κάνετε την αυτοκριτική σας.

    Τι πετύχατε, πού αποτύχατε, διδαχθείτε από τα λάθη του παρελθόντος και αποφύγετέ τα στο επόμενο ξεκίνημά σας.

    Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

    Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

    Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

    Ιχθείς

    Η εργασία ευνοείται αλλά καλύτερα να δουλέψετε μόνος ή να αναλάβετε εργασία κατά αποκοπή με το τρίγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιο σου να σου επιβάλει την πειθαρχία και τον έλεγχο όλα θα είναι ευνοϊκά.

    Όπως και να έχει, προσοχή στην υπερκόπωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξτε την επαγγελματική σας βελτίωση. Πιθανή προαγωγή. Μείνετε στην ίδια δουλειά, αν και κάποια αλλαγή ίσως βάλει τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία.

    Τα ιδανικά σας πραγματοποιούνται μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Φιλίες χωρίς στερεή βάση κλονίζονται.

    Σας έλκουν μεγαλύτερα άτομα και αποκομίζετε από αυτά πολλές εμπειρίες.

    Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

    Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

    Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.



    ΣΧΟΛΙΑ