• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα (9/9 έως και 15/9/2019)

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Στις 14 του μήνα η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή θα περάσουν στο ζώδιο του Ζυγού και θα τους ακολουθήσει ο Ήλιος στις 23 Σεπτέμβρη.

    Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στο πώς να αποκαταστήσουμε την διαταραγμένη αρμονία των σχέσεων μας, να αμβλύνουμε τις αντιθέσεις και να αποσοβήσουμε τις εντάσεις.

    Το δεύτερο τμήμα του μήνα μας διακατέχουν αισθήματα δικαιοσύνης και ισότητας, ενώ θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι να κοινωνικοποιηθούμε και να επενδύσουμε σε σχέσεις κάθε μορφής και περιεχομένου.

    Κριός

    Με την διέλευση της Αφροδίτης 14 Σεπτεμβρίου στον 6ο οίκο σας και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα περίπτωση ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν και σαν αδυναμία.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

    Ταύρος

    Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Ζυγός  στον 6ο οίκο  στις 14.9 είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις “θερμίδες”. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.

    Δίδυμοι

    Το τρίγωνο της Αφροδίτης συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας, το επταήμερο που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε δίκαια τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Εσείς κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

    Καρκίνος

    Η θέση του Δία από τον Τοξότη στον 6ο οίκο σας διευκολύνει τις σχέσεις σας στα θέματα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

    Λέων

    Το πέρασμα του Ουρανού από το 10ο  οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείτε σαν αξία στη ζωή σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνουν κέρδη για σας, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθορισθεί ακριβώς η επίδρασή του. Το μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ’αυτές τις αλλαγές. Αν αλλάξετε δουλειά, μπορεί η νέα σας να έχει σχέση με ηλεκτρονική, computers, αστρολογία κλπ. Μπορεί όμως και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της δουλειάς σας, να γίνουν αυτές οι αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

    Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

    Παρθένος

    οι επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, κάποιο πάρτι ή έξοδος. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και την πανσέληνο στους Ιχθείς 14.9 η μόνιμη σχέση σας αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς η σύντροφός σας γίνεται πιο εκδηλωτικός, ενώ ίσως δημιουργηθεί κάποια νέα σχέση ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

    Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

    Ζυγός

    Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

    Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20.

    Σκορπιός

    Με τον ήλιο από την Παρθένο από τον 11ο οίκο, το διάστημα που ακολουθεί, θα ασχοληθείτε με γνωστά σας άτομα, συγγενείς και φίλους ή γείτονες. Θα σας απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σας που θα σας φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας για να τα προλάβετε όλα. Προσοχή όμως! Αν και είναι από τα καλά διαστήματα αυτό εδώ, φανείτε και λίγο επιφυλακτική και μην αποκαλύπτετε όλα σας τα μυστικά, επειδή οι άλλοι δεν θα έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις. Πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

    Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 14, 22.

    Τοξότης

    Με την θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και τον 2ο οίκο, ο τομέας της επικοινωνίας σας με τα αδέλφια, συγγενείς, γείτονες θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες. Οι περιορισμοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή στα ταξίδια σας, θα έχει για σας την έννοια κάποιας ταξινόμησης και ανακατάταξης των αξιών. Θα ανακαλύψατε νέες αλήθειες, οι οποίες όμως θα σας βοηθήσουν να χαράξετε το σωστό δρόμο επικοινωνίας σας με τον περίγυρό σας. Οι αναποδιές αντί να σας εκνευρίζουν θα πρέπει να σας διδάσκουν όλο αυτό το διάστημα.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

    Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 23, 14.

    Αιγόκερως

    Η εβδομάδα  που ακολουθεί θα τονίσει κάποια μυστικοπάθειά σας και κάποια τάση απομόνωσης και φυγής με την θέση του Πλούτωνα στον 12ο οίκο σας και την πανσέληνο στους Ιχθείς 14.9. Θα αποφεύγετε την πολυκοσμία και θα προτιμάτε το δικό σας “ονειρικό κόσμο”. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα, είναι κατά τη γνώμη μου, να καταφύγετε σε κάποιο δάσκαλο ή πνευματικό καθοδηγητή, ή να διαβάσετε κάποιο βιβλίο που θα σας ωφελήσει ψυχικά. Πέρα απ’ αυτά υπάρχουν και οι φιλανθρωπίες που ενδεχομένως θα σας γέμιζαν περισσότερο.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

    Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

    Υδροχόος

    Με το θετικό τρίγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιο σας, το επταήμερο  που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σε σας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

    Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

    Ιχθείς

    Με την πανσέληνο στο ζώδιο σας 14.9 το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

    Η πανσέληνος της 14-09-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

    Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.



    ΣΧΟΛΙΑ