• Κοινωνία

    Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστη η Αττική εξαιτίας της «Βικτώριας»

    • NewsRoom


    Ιδιαίτερα δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα στους δρόμους της Αττικής από νωρίς το πρωί, καθώς έχει δημιουργηθεί έντονη κίνηση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Βικτώρια», που σαρώνει την πόλη.

    Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται σε μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου της πόλης, με το πρόβλημα να εντοπίζεται ιδιαίτερα στην λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα: στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την Πειραιώς και στην άνοδο από την Πειραιώς μέχρι την Μεταμόρφωση.

    Παράλληλα, έντονο πρόβλημα κίνησης παρουσιάζεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Αλίμου, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας από το Δαχτυλίδι μέχρι το ύψος της Φιλοθέης. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της Μεσογείων και την άνοδο της Συγγρού.

    Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στην Αττική οδό, από τον Γέρακα μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα.

    Αυξημένη είναι η κίνηση και στην λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Σκαραμαγκά και στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

    Η ταλαιπωρία, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς τόσο η διαρκής κακοκαιρία, όσο και το φοιτητικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να εντείνουν τα προβλήματα.

    Μια ενδεικτική εικόνα της κατάστασης στους δρόμους της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ