• Κοινωνία

    Πέθανε ο επιχειρηματίας που δέχθηκε το μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι

    • NewsRoom


    Τραγική ήταν η κατάληξη για τον επιχειρηματία ο οποίος δέχθηκε τα πυρά αγνώστων το πρωί της Τρίτης στο Χαϊδάρι.

    Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου. Οι γιατροί είχαν υποβάλει τον άνδρα σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα στα σώμα του από τις περίπου 30 σφαίρες των εκτελεστών.

    Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση, με τη βασική εκτίμηση της να είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο άνδρας υπήρξε θύμα βομβιστικής επίθεσης και στο παρελθόν. Ο άτυχος 49χρονος ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παράνομο τζόγο.  Παράλληλα, η μελετά τις φιλικές σχέσεις που φέρεται να είχε το θύμα με απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από ταβέρνα στην Κάντζα.

    Παράλληλα, η έρευνα της Αστυνομίας αποκάλυψε ότι εκτός από τους δράστες που χτύπησαν με καλάσνικοφ το θύμα, είχαν πυροβολήσει και αστυνομικοί οι οποίοι ήταν παρόντες στην επίθεση, ενώ βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί εντοπίστηκαν από τις κάμερες από τους συναδέλφους τους και κληθέντες να δικαιολογήσουν την παρουσία τους, υποστήριξαν ότι τυχαία βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης. Ωστόσο, ο ρόλος τους ερευνάται.



    ΣΧΟΛΙΑ