MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Υπάρχει και φιλότιμο των Α. Σακελλάριου & Χ. Γιαννακόπουλου στο θέατρο Προσκήνιο

Το θέατρο Προσκήνιο παρουσιάζει από τις 5 Οκτωβρίου 2018 την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, «Υπάρχει και φιλότιμο».

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το πρώτο ανέβασμα του έργου έγινε από το Θέατρο Τέχνης το 1950 με τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», σε σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν. Στα μέσα της δεκαετίας του ’60, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιχειρεί νέο ανέβασμα με νέο τίτλο και το έργο δοξάζεται αρκετές φορές στη σκηνή και φυσικά στην κινηματογραφική οθόνη.

YPARXEIFILOTIMO 10

Τα έργα που έχουν ενδιαφέρον θεατρικό συνομιλούν με το χρόνο και όχι μόνο με τον καιρό τους. Η καρδιά της γραφής των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου χτυπά ακόμα δυνατά. Η μεγάλη κωμωδία δεν ασχολείται με τύπους και πρόσωπα αλλά με συμπεριφορές. Βέβαια το γέλιο θα είναι παρόν για να πιστοποιεί και τις αδυναμίες μας και τα προτερήματά μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Μουσική: Σιδερής Πρίντεζης
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Κωστής, Χρήστος Γιάνναρης, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νίκος Απέργης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου, Εύη Δαέλη, Ελένη Καραδάκη

Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη: 17 ευρώ και 15 ευρώ (μειωμένο), Πέμπτη: 20 ευρώ και 15 ευρώ (μειωμένο), Παρασκευή: 18 ευρώ και 15 ευρώ (μειωμένο), Σάββατο και Κυριακή: 20 ευρώ και 15 ευρώ (μειωμένο)
Παραστάσεις: Τετάρτη στις 19:00 (λαική απογευματινή), Πέμπτη στις 20:00, Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00, Κυριακή στις 18:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Ντένια Στασινοπούλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b