MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 14 – 16/6: Οι 5 καλύτερες επιλογές για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

MOYΣΙΚΗ

Release Athens 2019 Day 3: Βραδιά metal με τους Manowar

Ένα συντριπτικό set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans της μπάντας σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal! “Kings of Metal“, “Brothers of Metal Pt. 1″, “Battle Hymn“, “Hail and Kill“, “Black WindFire and Steel“, “Metal Warriors“, “Kill With Power” και δεκάδες ακόμα, στην “Τελική Μάχη” μίας πανίσχυρης μπάντας με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο πάντα στο πλευρό τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 14/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Καλλιθέα
Από 45€ έως 150€

Release Athens 2019 Day 4: New Order & Johnny Marr

Το Release Athens παρουσιάζει μια από τις πιο επιδραστικές και καταξιωμένες μπάντες στην ιστορία της pop/rock μουσικής. Οι περίφημοι New Order θα είναι στην Πλατεία Νερού. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, σε μια βραδιά γεμάτη με τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια της απίστευτης πορείας τους. Μαζί τους, οι Johnny Marr, οι Morcheeba και οι  Fontaines D.C.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Kυριακή 16/6, 17:00
Πλατεία Νερού, Καλλιθέα
Από 42€ έως 130€

ΧΟΡΟΣ

It’s not about if you will love me tomorrow-Μέρος 2, της Ανδρονίκης Μαραθάκη 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι σε δημόσια θέα. Ένα παιχνίδι που τοποθετεί ερωτήματα για τη σχέση του χορού και της θέασης, για τις εντάσεις και τις ισορροπίες που γεννά αυτή η παράδοξη σχέση. Τέσσερις ερμηνευτές διαμοιράζουν τον χώρο μιας πλατφόρμας που κινείται και αλλάζει κλίση ανάλογα με την τοποθέτηση και τη μεταφορά του βάρους τους. Οι ερμηνευτές δοκιμάζουν τα όριά τους σε μια νέα τάξη πραγμάτων, αφού ό,τι πιο βέβαιο, το έδαφος, αποσταθεροποιείται και γίνεται μέρος ενός σύμπαντος που ρέει και αλλάζει χώρο, ρυθμό και κινητικότητα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 14/6, 21:00
Σάββατο 15/6, 20:00
Πειραιώς 260, Ταύρος
Ζώνη Α΄ 15€, Ζώνη Β΄ 10€, Ανέργων & ΑΜΕΑ 5€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Tous des oiseaux, με την Ελένη Καραΐνδρου στο Ηρώδειο

Στις 14 Ιουνίου 2019, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει από χρώματα και ρυθμούς της διάσημης ελληνίδας συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Στο α΄ μέρος θα ακουστούν τα νέα της έργα από τη διεθνή έκδοση της ECM New Series Tous des oiseaux, που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Στο β΄ μέρος θα παρουσιαστούν έργα αγαπημένα από τις συνεργασίες της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, την Τώνια Μαρκετάκη, την Μαργκαρέτε φον Τρόττα, το Χριστόφορο Χριστοφή, τον Ζυλ Ντασέν και τον Αντώνη Αντύπα. Η Ελένη Καραΐνδρου θα παίξει πιάνο και πλαισιωμένη από κορυφαίους σολίστ, παλαιότερους αλλά και νέους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 14/6, 21:00
Ηρώδειο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Από 15€ έως 65€

ΣΙΝΕΜΑ

Booksmart

Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι (Κέιτλιν Ντέβερ) και Μόλι (Μπίνι Φέλντσταϊν), πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο σχεδιάζουν μια βραδιά κραιπάλης χωρίς τελειωμό…
Δείτε εδώ όλες τις πρεμιέρες της εβδομάδας.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b