MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mother Father Son

Προβολή, Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 στο COSMOTE CINEMA 4HD

Monopoli Team

Ο Max (Richard Gere) κατέχει μία από τις πιο σημαντικές αυτοκρατορίες των μέσων ενημέρωσης στον κόσμο. Η πληροφορία είναι το εμπόριό του: κρατά σκοτεινά μυστικά από όλους, και χρησιμοποιεί τη δύναμή του αμείλικτα.

Ο γιος του, Caden (Billy Howle) είναι ο νεώτερος συντάκτης της εφημερίδας The National Νewspaper του Max. Όμως, ο Caden καταρρέει κάτω από την πίεση των προσδοκιών του πατέρα του, κατευνάζοντας τον πόνο του με κοκαΐνη και έντονο ανώνυμο σεξ.

Όταν οι υπερβολές του Caden του προκαλούν ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο, μένει σαν ανήμπορο παιδί, πολεμώντας για να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Για την Kathryn (Helen McCrory), την αποξενωμένη σύζυγο του Max, αυτή είναι μια δεύτερη ευκαιρία να είναι μητέρα στο γιο της. Μια σεβαστή πρώην δημοσιογράφος, από μια πλούσια βρετανική οικογένεια, είναι αποφασισμένη να επανασυνδεθεί με το ευαίσθητο αγόρι που ο Max απομάκρυνε από αυτήν.

Καθώς ο Max και ο Kathryn αγωνίζονται για την ψυχή του γιου τους, ένας άλλος αγώνας πρόκειται να αρχίσει. Ο Caden γνωρίζει μυστικά που θα μπορούσαν να διαλύσουν την αυτοκρατορία του Max. Και η σιωπή του Caden δεν μπορεί να αγοραστεί. Αυτός είναι ένας αγώνας για την οικογένεια, ένας αγώνας για την αλήθεια, ένας αγώνας για την καρδιά του έθνους.

Ο χαρακτήρας του Max, τον οποίο υποδύεται ο Richard Gere είναι βασισμένος στον Rupert Murdoch.

Είδος: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: James Kent, Charles Sturridge
Σενάριο: Tom Rob Smith
Παίζουν: Richard Gere, Helen McCrory, Billy Howle, Paul Ready, Elena Anaya, Ciaran Hinds, Sinead Cusack

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b