MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Όμορφη Πόλη: Ελληνική κουζίνα με σύγχρονη αισθητική στην καρδιά της Αθήνας

Λίγα μόλις μέτρα από την Πλατεία Μοναστηρακίου και μια ανάσα από την Αρχαία Αγορά, στην καρδιά, δηλαδή, της πόλης, έχει στηθεί ένα πολύ όμορφο all day cafe-εστιατόριο, που υποδέχεται καθημερινά τους λάτρεις της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Ο χώρος

Περπατώντας στην οδό Ανδριανού, περίπου στο ύψος της Αρχαίας Αγοράς, θα βρεθείτε σε ένα καινούργιο μουσικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται σε ένα όμορφο και διατηρητέο κτίριο του κέντρου. Το κτίριο αυτό αναπαλαιώθηκε απο τον σημερινό ιδιοκτήτη, που με πολύ μεράκι έδωσε στον χώρο νέα πνοή, με αποτέλεσμα να έχουμε μια «Όμορφη Πόλη» μέσα στην πόλη.

Λιτός στην διακόσμηση ο χώρος, με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν στο εσωτερικό του, αποπνέει μια ζεστασιά στους επισκέπτες. Μάλιστα, εάν το επισκεφθείτε Παρασκευή έως Κυριακή θα πετύχετε και live μουσική. Το μουσικό ρεπερτόριο κινείται σε έντεχνους και λαϊκούς ελληνικούς ήχους.

Η κουζίνα

Στον μικρό αλλά λειτουργικό χώρο της κουζίνας ετοιμάζονται, με την επιμέλεια του σεφ Δημήτρη Τσώτσου, όλα τα πιάτα του μενού, στο οποίο θα βρείτε μια ποικιλία από ξεχωριστές επιλογές, σε μοντέρνο ελληνικό ύφος και για όλες τις ώρες της ημέρας και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Μενού

Στο μενού κυριαρχούν τα πιάτα ελληνικής κουζίνας. Στις επιλογές για ορεκτικά θα βρείτε απο σαγανάκια μέχρι κεμπάπ και από πατάτες μέχρι κρητική στάκα.

Στα κυρίως πιάτα μπορείτε να επιλέξετε από χοιρινό ψαρονέφρι με πρασοσέλινο, έως λαβράκι φρικασέ και ταλιάτα μόσχου.

Από τις γλυκές επιλογές του μενού, ξεχωρίζουν ο μπακλαβάς με παγωτό καϊμάκι, καθώς και τα καυτά σοκαλατάκια.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε
  • Ανάμεικτη σαλάτα με τυρί ταλαγάνι, προσούτο Ευρυτανίας και λιαστή ντομάτα.
  • Ματσάτα Φολεγάνδρου με κατσικάκι Νάξου, ψητά ντοματάκια και τυρί τσαλαφούτι.
  • Ταλιάτα μόσχου με σάλτσα κόκκινου κρασιού και baby πατάτες.

Ξεχωρίσαμε
  • Την ποιότητα στην γαστρονομία και τη μουσική διασκέδαση.
  • Το γεγονός ότι ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα εστιατόρια του Μοναστηρακίου που στοχεύουν καθαρά και μόνο στον τουρισμό.

Επίγευση

Φύγαμε με τις θετικότερες εντυπώσεις, έχοντας βιώσει μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία, η οποία απογειώθηκε με ποιοτική ελληνική μουσική σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όμορφη Πόλη
Κυνέτου 4, Μοναστηράκι, Τηλ 2103220094

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b