MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Σε ποια πάρτυ της Αθήνας θα γιορτάσουμε το νέο έτος;

Αυτά είναι τα καλύτερα πάρτυ της πόλης για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Photo by Artem Kniaz on Unsplash
Monopoli Team

Λίγες μέρες έμειναν μόνο για να αποχαιρετήσουμε το 2019 και όλοι ανυπομονούμε για την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου: την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Φοράμε τα καλά μας, ετοιμαζόμαστε και ψάχνουμε μανιωδώς το κατάλληλο πάρτι για να υποδεχτούμε όπως πρέπει το νέο έτος.

Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα πάρτι που θα παίξουν στην Αθήνα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ώστε το νέο έτος να σας βρει χαρούμενος και φυσικά να διασκεδάζετε!

NYE With Butch In Athens στο Black Box

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς το BlackBox στον Κεραμεικό ανοίγει τις πόρτες του με σκοπό να υποδεχθεί μαζί με το καινούργιο έτος τον super star Dj/παραγωγό και ένα από τα καλύτερα ονόματα στη House/Tech House σκηνή , Butch. Ο Butch χρειάζεται πολύ λίγη εισαγωγή, αφού είναι από τους Jockeys/Producers που σίγουρα έχει δώσει το δικό του στοιχείο στη House μουσική καθώς έχει μερικά από τα πιο αριστοκρατικά Jams της τελευταίας δεκαετίας.. Μαζί του οι κατά αλφαβητική σειρά Έλληνες Jockeys: ClubKid, Drosis , Mar.P & Tolis Q!
Αγίου Όρους 15, Αθήνα , Πρώτα 100 εισιτήρια: 15€, Προπώληση: 20€, Ταμείο: 25€

Το Τελευταίο Μεγάλο Πάρτυ της Δεκαετίας στο Spiti Bar

Το Spiti Bar μαζεύει καρέκλες, σκαμπό, τραπέζια μεγάλα, τραπέζια μικρά, γλάστρες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας εμποδίσει να αναδείξουμε τις χορευτικές μας ικανότητες, δημιουργώντας το μεγαλύτερο dancefloor στην καρδιά του Χαλανδρίου! Από τις 23:59 μέχρι και τις 07:00 το πρωί θα γιορτάσουμε μαζί το τέλος μιας δεκαετίας και θα υποδεχτούμε την καινούργια και όλα αυτά υπό τους ήχους των φανταστικών resident djs του Σπίτι Μπαρ: Panayiotis Kontaris (Mister Enarto), Soul Seduction, John Henry, Dimitri Papaioannou.
Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι , Είσοδος: 35€ με open bar, Early Bird: 30€

City Link NYE Party 2020

Τα bar του City Link, Salon de Bricolage, Bar de Theatre Athens, ILIOS Restaurant Athens, Pasaji Restaurant και Clemente Viii Cafe υποδέχονται την νέα χρονιά με το NYE Party. Ένα πάρτυ στην καρδιά της Αθήνας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με συνοδεία finger food και φυσικα πολύ χορό!
Αμερικής 4, Αθήνα, Είσοδος: 25€ με ποτό 

New Year’s Eve: A 12-Hour Marathon Party at six dogs

Το six dogs θα γιορτάσει το 2020 με ένα party που έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν, στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του six dogs, τότε που έγινε το πρώτο NYE Marathon. Η ίδια παράδοση συνεχίζεται αδιάκοπα κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς και είναι από τα highlights ολόκληρης τη σεζόν. Η μουσική ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα, στις 01.00 και σταματάει 12 ώρες μετά: 13.00 το μεσημέρι. Στα decks οι Stiko, Pan, Fragk & Gi, Mr Roussos b2b Penelope, Artemhs, Jonn.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι,  Είσοδος: 10€

TRASHFORMERS / ταξίδι στο χρόνο στο Fuzz Club

Χωρίς καμία καθυστέρηση το Fuzz Club ετοιμάζεται για ένα μαγικό ταξίδι στον Πόλο της Ακραίας Διασκέδασης… δηλαδή στον κόσμο των Trashformers! Για όσους δεν κατάλαβαν οι Trashformers ετοιμάζουν ένα πάρτυ με μουσική από τα μακρινά 80s αλλά και τα πιο τελευταία hits.
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Εισιτήριο: 6€ προπώληση, 7€ ταμείο

Γλεντικόπημα στο ναϊτ κλαμπ Τροπικάνα – Χάπι νιού γίαρ εντίσιον

Στο αγαπημένο ναϊτ κλάμπ Τροπικάνα στον Κεραμεικό θα γιορτάσουμε αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με dirty pop: λατινικόν, disco, 80’s, 90’s, 00’s και πέφτει το χιόνι απαλά, οι καμπάνες ηχούν Χριστούγεννα. Ένα σωστό γλεντοκόπημα αυτή τη φορά σε Christmas Mood για να χορέψουμε μέχρι το πρωί με τη μουσική του DJ Maikl.
Τεχνοχώρος Φάμπρικα, Μεγ. Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός

New Year’s Eve Party στο Gazarte

Δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, το Gazarte αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή και φέτος για τo ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Ο ανανεωμένος χώρος του Roof Stage, με vintage διακόσμηση και μεσογειακή αισθητική, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και το παλιό Εργοστάσιο Γκαζιού, αποτελεί τον πιο κατάλληλο προορισμό για να γιορτάσετε τις ημέρες αυτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι chef του Gazarte, μας χαρίζουν εκλεκτά πιάτα και γευστικές δημιουργίες με ξεχωριστά αρώματα. Τους μουσικούς ρυθμούς ανεβάζει η Gazarte Party Band, ενώ οι DJs του Gazarte, παίρνουν τα ηνία για να στήσουν ένα αξέχαστο party χωρίς taboo!
Βουτάδων 34 , Γενική Είσοδος: 6€

Last Night on Earth Party στο FAUST
Την στιγμή που ο κόσμος ονειρεύεται εκείνα που θα φέρει η νέα χρονιά, η οικογένεια του Cariocas καλωσορίζει το σημαδιακό 2020 σαν να μην υπάρχει αύριο και γιορτάζει την έναρξη της νέας δεκαετίας με ένα πάρτυ στο γνώριμο μοτίβο των τελευταίων 22 χρόνων της ύπαρξής του. Υπογράφει την παραγωγή ενός πάρτυ όπως μόνο εκείνο ξέρει να κάνει, με τον μοναδικό resident  DJ Sunshine Pedro σε ένα Cariocas city story που φλερτάρει με τον χρόνο, το  τέλος και την αρχή. Οι μύστες γνωρίζουν πως αυτό σημαίνει πολλές εκπλήξεις από το Cariocas. Join στο event και δεν θα χάσεις αφού θα σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς κατάλληλα για την τελευταία νύχτα της χρονιάς πάνω στην Γη και την πρώτη μέρα της ζωής σου στον πραγματικό κόσμο που βρίσκεται μέσα σου, στο κέντρο σου. Είσαι το σύμπαν. Έλα να ενωθείς με τα παράλληλα Σαν Να Μην Υπάρχει Αύριο. Τι και αν είναι χειμώνας; Θα το κάνουμε καλοκαιρινό!
Καλαμιώου 11 & Αθηναϊδος 12, Ελάχιστη Κατανάλωση: 15€/άτομο

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b