MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

O Tom Hardy διαβάζει παραμύθια για παιδικό κανάλι του BBC

Ο περιζήτητος ηθοποιός Tom Hardy, ψυχαγωγεί τα παιδιά της Βρετανίας, διαβάζοντας παραμύθια στην αυλή, παρέα με τον σκύλο του.

Monopoli Team

Ο Tom Hardy είναι αυτή τη στιγμή, από τους διασημότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Συνδυάζει το ταλέντο με ένα γοητευτικό παρουσιαστικό, το οποίο προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό στις γυναίκες, καθιστώντας τον sex symbol.

Συμμετοχή στο παιδικό σόου

Κόντρα στο προφίλ του σκληρού αρσενικού που πρεσβεύει, αποφάσισε να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο δημοφιλές σόου, Bedtime Stories, που απευθύνεται σε παιδιά και ανήκει σε ένα από τα κανάλια του BBC, το CBeebies. Μετά από 4 χρόνια, ο Tom Hardy επιστρέφει στο δημοφιλές σόου, καθώς ζητήθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο φορές από τους θεατές που τον λατρεύουν, σύμφωνα με πηγές του BBC.

Ο ηθοποιός γύρισε μια σειρά 6 επεισοδίων για το σόου,τα οποία θα προβληθούν στην Μ. Βρετανία, από τις 27 Απριλίου έως και την Πρωτομαγιά.

O Tom Hardy στην αυλή του, με τον σκύλο του, Blue

Μένουμε Σπίτι με τον Tom Hardy

Διαβάζοντας ένα διαφορετικό παραμύθι κάθε φορά, από την αυλή του σπιτιού του – Μένουμε Σπίτι με τον Tom Hardy – και με την συντροφιά του αγαπημένου του σκύλου, Blue, ο ηθοποιός κρατά συντροφιά στα παιδιά που είναι σε καραντίνα και στην Βρετανία που διανύει μια άσχημη περίοδο.

«Είναι αυτονόητο ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Tom διαβάζει περισσότερες ιστορίες για εμάς», δήλωσε η Cheryl Taylor, Επικεφαλής του Περιεχομένου για το παιδικό κανάλι του BBC. «Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές, το BBC εξυπηρετεί το σκοπό του να διασκεδάσει ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και αυτές οι νέες ιστορίες εγγυούνται να κάνουν ακριβώς αυτό, με τα θέματα της φιλίας εξ αποστάσεως, ανταλλάσσοντας προβλήματα και κουράγιο, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις φαινομενικά αδύνατες προκλήσεις».

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα της εκπομπής από το 2017:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b