MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Ο Tom Hanks έγινε κέρινο ομοίωμα σε μουσείο της Καβάλας

Το κέρινο ομοίωμα του δημοφιλούς ηθοποιού, που αγαπά την Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θοδωρή Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας.

Monopoli Team

Πρώτα, ήρθε η είδηση ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Tom Hanks έλαβε τιμητική ελληνική υπηκοότητα από το ελληνικό κράτος. Όμως, ο Tom Hanks έχει πλέον ακόμα έναν λόγο να νιώθει Έλληνας, αφού έγινε και κέρινο ομοίωμα σε ελληνικό μουσείο.

Συγκεκριμένα, ο Hanks απέκτησε μία θέση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Κηπιά Καβάλας του Θοδωρή Κοκκινίδη, καθώς το κέρινο ομοίωμά του τοποθετήθηκε σε κεντρικό χώρο, δίπλα σε άλλα κέρινα ομοιώματα διάσημων Ελλήνων – αλλά και ξένων – προσωπικοτήτων.

O Θοδωρής Κοκκινίδης με το «έργο τέχνης» του

Πρόκειται για το 31ο κέρινο ομοίωμα στο μουσείο και φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον Θοδωρή Κοκκινίδη, όσο βρισκόταν σε καραντίνα.

Η επιλογή του Tom Hanks έγινε, καθώς ο κ. Κοκκινίδης θαυμάζει τον φιλελληνισμό του ηθοποιού, που ήρθε ακόμα πιο κοντά στην Ελλάδα μετά το γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον. «Φέτος, ο Tom Hanks δεν θα βρεθεί μόνο στην Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά και στην Καβάλα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μουσείου.

Επίσης, η φιλοτέχνηση του Hanks σε ώριμη ηλικία έγινε, καθώς «έτσι φαίνεται η ολοκληρωμένη προσωπικότητα ενός μεγάλου καλλιτέχνη», σύμφωνα με τον Θοδωρή Κοκκινίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Saturday Night Live»: O Tom Hanks παρουσίασε το διάσημο σόου από την κουζίνα του σπιτιού του!12.09.2018

Το μουσείο θα ανοίξει επίσημα στις 15 Ιουνίου, όπως όλα τα μουσεία της Ελλάδας, έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες του, που θα θαυμάσουν τα κέρινα ομοιώματα, ανάμεσα σε αυτά και του Tom Hanks.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b