MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο για 2 άτομα στον ξενώνα Ραστώνη στη Βυζίτσα Πηλίου

«Βουτηγμένος» μες στο πράσινο, σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα από τα δημοφιλή χωριά Βυζίτσα και Μηλιές, ο ξενώνας Ραστώνη αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους επιζητούν τη χαλάρωση και την εναρμόνηση με τη φύση στις διακοπές τους.

Ο ξενώνας Ραστώνη διαθέτει έξι μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, με διπλό κρεβάτι για ατέλειωτο χουζούρι πλάι στο τζάκι και ηλιόλουστη βεράντα με θέα είτε στο όρος Πήλιο, είτε στον Παγασητικό κόλπο.

Τα δωμάτια της Ραστώνης έχουν γήινους χρωματισμούς με κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και έπιπλα αντίκες. Μάλιστα, έχουν ονόματα εμπνευσμένα από την ελληνική και παγκόσμια πεζογραφία και ποίηση!

Τα δωμάτια

Τα έξι δωμάτια του ξενώνα συνδυάζουν μοναδικά την παράδοση με την ποιότητα, διαθέτοντας διπλά άνετα κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, τζάκι και όμορφη θέα στη φύση. Αυτά είναι τα: Νεφέλη, Τιτάνια, Ιουλία, Σιντάρτα, Ιζαμπώ και Ανιές.

Ένα τριήμερο στον ξενώνα Ραστώνη

Το πρωΐ θα ξυπνήσετε και θα πιείτε τον καφέ σας παίρνοντας μια καλή γεύση από σπιτικό χωριάτικο πρωϊνό με πίτες, μαρμελάδες, φρέσκο βούτυρο, ντόπια αυγά, κρουασανάκια, λουκουμάδες ή ακόμα και σπιτικό τραχανά, που σερβίρει ο ξενώνας στα μεγάλα κρύα. Το απόγευμα θα αράξετε στο cafe bar για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει πάνω από τον Παγασητικό, έχοντας τη γλυκιά γεύση της ζεστής σοκολάτας, των σπιτικών λικέρ και γλυκών του κουταλιού στο στόμα.

Αν μάλιστα έχετε μαζί και τον τετράποδο φίλο σας θα έχει και αυτός την παρέα του, τον σκύλο του ξενώνα, τον Λέρα, που ζει σε δικό του σπιτάκι στην αυλή, καθώς ο ξενώνας Ραστώνη είναι pet friendly και ανοιχτός για όλους!

Αποδράσεις κοντά στην Ραστώνη

Η Βυζίτσα είναι ένα από τα πιο αυθεντικά διατηρητέα χωριά του βουνού των Κενταύρων, με πέτρινα πλούσια αρχοντικά, κρήνες και λιθόστρωτα καλντερίμια σε πράσινο φόντο. Από την πλατεία της ξεκινούν αρκετά μονοπάτια, που διασχίζουν κατάφυτες περιοχές και οδηγούν διπλανούς οικισμούς, όπως είναι οι Μηλιές και τα παραθαλάσσια Καλά Νερά. Όμορφη είναι και η διαδρομή που περνά από τις Πινακάτες με την περίφημη βρύση με τα σκαλιστά κεφάλια λεόντων και συνεχίζει για τον Άγιο Βλάσιο.

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τα Άνω Λεχώνια ξεκινά το θρυλικό τρενάκι Μουτζούρης για να διανύσει μια απολαυστική διαδρομή σύριζα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, πριν φτάσει στον σταθμό των Μηλέων. Αν και στο μεγαλύτερο μέρος της η διαδρομή είναι χαλαρή, περνώντας από το θρυλικό σιδερένιο γεφύρι Ντε Κίρικο, που μοιάζει να αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας αφήσουν να ανεβείτε στον Μουτζούρη παρέα με το σκυλάκι σας, προτιμήστε να κλείσετε το εισιτήριό σας εκτός περιόδου των γιορτών.

Στο τέλος της διαδρομής αναζητήστε το χαριτωμένο και pet friendly καφέ-χρονοκάψουλα, «Άννα Να Ένα Μήλο» και πιείτε έναν απογευματινό ελληνικό καφέ τσεκάροντας τις νοσταλγικές εικόνες από το παλιό αλφαβητάρι και τις ιστορικές αφίσες από τα ’60s – ’70s που κρέμονται στον τοίχο.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι Τετάρτη 19/2.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στην ρεσεψιόν του ξενώνα Ραστώνη (Βυζίτσα, Πήλιο, Τηλ.:2423086286).

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIMA_WEB3b