spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣENDUROΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019

6ος αγώνας, Βέροια, 13 Οκτωβρίου

Μάχες μέχρι την τελευταία ειδική και τρίτη θέση για τον Γιάννη Τρίγκα στον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro.

03

Στον δεύτερο αγώνα, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, η Beta Chachagias Racing Team εμφανίστηκε σωστά προετοιμασμένη και με τον Γιάννη Τρίγκα (Beta RR 300) βρέθηκε σε θέση να διεκδικεί τη νίκη στην κατηγορία Ε3.

06

Ο Τρικαλινός αναβάτης, ήταν εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση από τον προηγούμενο αγώνα στη Σπάρτη, και από τις πρώτες ειδικές έδειξε πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη στην κατηγορία. Με τις δύο τελευταίες ειδικές να κρίνουν τον αγώνα, ο Τρίγκας έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, μένοντας τελικά στην τρίτη θέση για λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Ωστόσο η σαφώς βελτιωμένη απόδοσή του, μόνο θετική μπορεί να κριθεί γεμίζοντας αισιοδοξία τα μέλη της ομάδας για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Γιάννης Τρίγκας #322:

04

 “Μετά τον αγώνα της Σπάρτης έπρεπε να ανασυγκροτηθούμε και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Στη Βέροια εμφανιστήκαμε σαφώς σε καλύτερη κατάσταση και καταφέραμε να είμαστε μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Φτάσαμε στην τελευταία ειδική και ήμασταν πέντε δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη θέση οπότε έπρεπε να ρισκάρουμε σε κάποια κομμάτια για να μπορέσουμε να μαζέψουμε τη διαφορά. Ήμασταν 50:50 αλλά τελικά δεν μας βγήκε το ρίσκο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον αγώνα και το διασκεδάσαμε.”   

Κώστας Χαχάγιας: “Η άνοδος του Τρίγκα στο βάθρο ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Ξέραμε πως μπορούμε να είμαστε μέσα στις μάχες για τη νίκη αλλά μετά τον αγώνα της Σπάρτης έπρεπε να βρούμε τι έφταιξε και να βελτιωθούμε. Το καταφέραμε και το να περιμένουμε την έξοδο των αθλητών από την τελευταία ειδική για να δούμε ποια θέση του βάθρου μας ανήκει είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα.”

Επόμενος, τελευταίος αγώνας για το 2019, στις 2-3 Νοεμβρίου στη Σπερχειάδα (διήμερος)

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

————————————————————————————————————————————–

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO