spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣIAME Series Greece 2019

IAME Series Greece 2019

Μετά την εντυπωσιακή από πλευράς θεάματος και συμμετοχών πρεμιέρα στο Kartodromo, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου για τη σεζόν του 2019. Το πεδίο μαχών για το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που εκτός από την Ελλάδα «τρέχει» σε άλλες 25 χώρες παγκοσμίως, μεταφέρεται στις 21/4 στην Πάτρα και την φιλόξενη πίστα Kartmania.

IAME-Series-Greece_ 03


Στον αγώνα που λαμβάνει χώρα στα Βραχνέικα και διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ), θα παραταχθούν στην εκκίνηση συνολικά 38 αγωνιζόμενοι. Με κοινό στόχο, την κατάκτηση της καρό σημαίας στις επί μέρους κατηγορίες αλλά και την απόκτηση πλεονεκτήματος  στο κυνήγι για τα πολυπόθητα εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series που θα διεξαχθούν στην πίστα karting Le Mans.

Έντεκα οδηγοί θα αγωνιστούν στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), με τους οκτώ εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

IAME-Series-Greece_ 05

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη εννέα αθλητές, ενώ η X30 SENIOR (από 14 ετών) θα είναι φέτος η πολυπληθέστερη κατηγορία. Σε αυτή συμμετέχουν δεκαπέντε οδηγοί, οι πέντε εκ των οποίων στην κλάση MASTER (που είναι αφιερωμένη σε αθλητές άνω των 30 ετών).

Τέλος στην κλάση X30 SUPER των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στο grid θα παραταχθούν τέσσερις οδηγοί.

IAME-Series-Greece_ 06

Θα πρέπει να τονίσουμε το ισχυρό τοπικό στοιχείο, με εννέα αθλητές σε όλες τις κατηγορίες ενώ highlight στον φετινό αγώνα της Πάτρας αποτελεί η συμμετοχή του Βέλγου Xavier Handsaeme. Ο πρωταθλητής στο CIK-FIA Karting Academy Trophy 2017, θα αγωνιστεί στην κατηγορία Senior.

Να υπενθυμίσουμε πως η ανανεωμένη, επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πρωτάθλημα, τους κανονισμούς, τα έπαθλα αλλά και Live Timing όσων θα συμβαίνουν στην «Kartmania» την ώρα του αγώνα (http://www.iameseriesgreece.com/live).

Παράλληλα, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη φέτος είναι μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές με Android: ΕΔΩ

Για συσκευές με iOS: ΕΔΩ

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO