spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHarley-Davidson Thessaloniki

Harley-Davidson Thessaloniki

Γιορτάζουμε την Άφιξη της Επόμενης Γενιάς Μοτοσυκλετών της Harley-Davidson®

Μενεμένη Θεσσαλονίκη, 10/04/2019

Πιστοί στο ραντεβού μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φέρνουμε το φορτηγό της Harley-Davidson® με όλα τα νέα μοντέλα της εταιρίας. Ο σκοπός του DΕΜΟ TOUR είναι να γνωρίσει ο κόσμος από πρώτο χέρι την θρυλική αίσθηση και την απόδοση μίας μοτοσυκλέτας Harley-Davidson®.

Στις 04 & 05 Μαΐου  το φορτηγό μας θα έρθει στη πόλη μας και θα είναι έτοιμο στις εγκαταστάσεις της Harley-Davidson® Thessaloniki να προσφέρει συγκίνηση με την πλήρη ολοκαίνουρια οικογένεια Softail®, την οικογένεια Sportster και Touring.  

Η ομάδα μας στη Harley-Davidson Thessaloniki είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία να οδηγήσει ο κόσμος μια Harley-Davidson® από τον ολοκαίνουριο στόλο των μοτοσυκλετών μας, καθώς το φορτηγό μας έρχεται μια φορά το χρόνο και είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να γνωρίσουμε τις θρυλικές μοτοσυκλέτες μας από κοντά.

‘’Καλωσορίζουμε όλους τους αναβάτες!  Αν δεν είχατε ποτέ ξανά την ευκαιρία να οδηγήσετε μια μοτοσυκλέτα Harley-Davidson®   και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία αυτή είναι η ευκαιρία σας! Είτε είστε μέλος της μεγάλης οικογένειας είτε θέλετε να γίνετε, είστε ευπρόσδεκτοι στην αντιπροσωπεία μας. Απλά φέρτε μαζί σας την άδεια οδήγησης σας, την ταυτότητα σας, κατάλληλο εξοπλισμό οδήγησης μοτοσυκλέτας και καλή διάθεση. ”

Η Harley-Davidson Thessaloniki εκτός από τα προγραμματισμένα test rides θα διοργανώσει και το OPEN HOUSE γιορτάζοντας τα έξι χρόνια παρουσιας της,  με όλη τη νέα κολεξιόν motorclothes του 2019 και ειδικές προσφορές σε όλα τα ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη της Harley-Davidson® έως και  -50%.

Το μεγάλο αυτό γεγονός  το οποίο θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας Μακεδονίας 10 Μενεμένη Θεσσαλονίκη στις 04 & 05 Μαΐου πλαισιώνουν φυσικά μουσική, ποτά και φαγητό με το στυλ της Harley-Davidson® 

Για να κλείσετε ένα test ride παρακαλώ επισκεφθείτε: https://thessaloniki.hdbws.com/book-free-test-ride

Γι’ αυτό λοιπόν ζήστε ένα ‘’All for Freedom, Freedom for allαυτό το Σαββατοκύριακο.

Η HarleyDavidson®  στη Θεσσαλονίκη και γενικά στη Βόρειο Ελλάδα εκπροσωπείται νόμιμα από την εταιρία Ρόκκας  Εισαγωγές-Εξαγωγές Α.Ε.

Η Ρόκκας Α.Ε. με Διευθύνων Σύμβουλο και Πρόεδρο των Βασίλειο Ρόκκα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με δραστηριότητα στους εκτελωνισμούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από το 1976. Με βαθιά γνώση της  Ελληνικής αγοράς και με όραμα από το 2013 δραστηριοποιείται και στο χώρο της εμπορίας μοτοσυκλετών με την αποκλειστική διάθεση των μοτοσυκλετών HarleyDavidson®  με πλήρη υποστήριξη των προϊόντων της εταιρίας με ανταλλακτικά,τεχνική υποστήριξη, αξεσουάρ μοτοσυκλετών καθώς και τη πλήρη σειρά ρούχων HarleyDavidson® Motorclothes . 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

 Harley-Davidson Thessaloniki

Μακεδονίας 10 Μενεμένη Θεσσαλονίκη    

54628 τηλ. 2310 700.707

info@harley-davidson-thessaloniki.gr

http://harley-davidson-thessaloniki.gr/

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO