Δεν κρύβει καθόλου την οργή του για την πτώση του ο Jorge Lorenzo...

Lorenzo: O Marc με κατέστρεψε!

Πυρ κατά ριπάς από τον Jorge Lorenzo εναντίον του μελλοντικού ομόσταυλού του! Δείτε τι είπε για αυτόν…

Ο Jorge Lorenzo είχε την εξαιρετική ατυχία, να πέσει στην πρώτη στροφή του πρώτου γύρου στον αγώνα του Aragon, γεγονός που του στοίχισε όχι μόνο ένα καλό αποτέλεσμα και βαθμούς, αλλά τον άφησε και τραυματισμένο. Ο Lorenzo σε δηλώσεις του δεν κρύβει τον εκνευρισμό του και βάλλει εναντίον του Marc Marquez, θεωρώντας πως αυτός φταίει για το συμβάν.

Ο 31χρονος Ισπανός της Ducati είπε συγκεκριμένα: «Είδα τον Marc να μπαίνει στην εσωτερική πολύ επιθετικά και δεν θα κατάφερνε να βγάλει την στροφη, είδατε ότι βγήκε στο πράσινο. Όταν είδε ότι ήμουν στην εξωτερική, προσπάθησε να μην με αφήσει να περάσω και δεν είχα άλλη επιλογή από το να πάω στα βρώμικα της πίστας. Έβλεπα τους άλλους αναβάτες να έρχονται και δεν θελα να χάσω 5 ή 6 θέσεις και άνοιξα το γκάζι. Δεν είχα άλλες επιλογές. O Marc κατέστρεψε τον αγώνα μου, το πόδι μου. Κατέστρεψε την δυνατότητα που είχα να κερδίσω σήμερα και πιθανόν και στην Ταϋλάνδη»

Ο Jorge Lorenzo θεωρεί το θέμα λήξαν και δεν θέλει να απευθυνθεί στην επιτροπή αγώνα, καθώς όπως δηλώνει και ο ίδιος, «αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι από έξω φαίνεται ότι εγώ έπεσα, γιατί έγειρα πολύ στο βρώμικο κομμάτι της πίστας και ότι ήταν λάθος μου. Δεν ήταν έτσι και ο Marc το ξέρει: Ήταν block pass και δεν είχα άλλη επιλογή, ή θα έπεφτα ή θα έβγαινα από την πίστα.»

Ο Ισπανός εμφανίστηκε και επί προσωπικού επιθετικός, καθώς απαίτησε συγγνώμη από τον Marc Marquez…Τι λέει όμως ο τελευταίος για το συμβάν; Ο Marc φέρεται να ε΄χει δηλώσει τα εξής: «Δεν τον είδα να πέφτει και δεν είδα ούτε την πινακίδα από την ομάδα μου, που μου έλεγε ότι ο Lorenzo είναι εκτός. Στην πρώτη στροφή μπήκα πολύ γρήγορα και γλίστρησα, άνοιξα την γραμμή μου, ήταν ένα παρόμοιο συμβάν με άλλη στιγμή και τον Dovizioso, που ακουμπήσαμε και βγήκα από την πίστα. Αυτός είναι ο κίνδυνος σε αυτή την πίστα. Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν και όταν βρίσκεσαι στο βρώμικο κομμάτι της πίστας, με όλη την αδρεναλίνη από την εκκίνηση, πρέπει να μην ανοίγεις πολύ νωρίς το γκάζι»