LizardGrip: Τα ελαστικά θέλουν τον ειδικό τους

Διαβάστηκε από 28791 αναγνώστες

Η βαθιά γνώση γύρω από τα ελαστικά και η κατανόηση των αναγκών κάθε μοτοσυκλέτας και αναβάτη αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Εδώ και 10 χρόνια η LizardGrip βρίσκεται στον απαιτητικό χώρο της εμπορίας, επισκευής και συντήρησης ελαστικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μια επίσκεψη στο κατάστημα είναι αρκετή προκειμένου να δείτε ελαστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Continental, Metzeler και άλλων, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να κάνετε την πιο σωστή επιλογή.

Το άρτια οργανωμένο κατάστημα διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για ηλεκτρονική ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. Με κάθε νέο σετ ελαστικών παρέχεται δωρεάν τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και πλήρωση με άζωτο.



Η αγάπη και το πάθος για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο είναι τα συστατικά που οδήγησαν στη δημιουργία της LizardGrip και ο λόγος που μέχρι σήμερα συνεχίζει να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των οδηγών. Το μεράκι, η τεχνογνωσία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός επιτρέπουν στην ομαδα της LizardGrip να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.      

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 120
133 44, Ανω Λιόσια Αττικής
www.lizardgrip.gr

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 - 18:00
Σάββατο: 8:30 - 14:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός