Η Ολίβια Κόλμαν τιμήθηκε από τη Bρετανική βασιλική οικογένεια

Δημοσίευση: 7 Νοε. 2019, 22:24
Συντάκτης:

Η Ολίβια Κόλμαν δεν υποδύεται μόνο βασίλισσες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αλλά τώρα έχει πλέον και βασιλικό τίτλο στην πραγματική ζωή.

<a href="/multimedia-trailer/i-olivia-kolman-i-tzesi-mpaklei-kai-ta-hydaia-mystika-toys/69007">Η Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ και τα χυδαία μυστικά τους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ και τα χυδαία μυστικά τους

Η βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός τιμήθηκε με τον τίτλο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Ολίβια Κόλμαν παρέλαβε το παράσημο και τον τίτλο σε τελετή απονομής από την πριγκίπισσα Άννα, τη μοναδική κόρη της Βασίλισσας κι αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να προσθέσει τα αρχικά CBE (Commander of the Order of the British Empire) στο όνομά της.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, η τιμητική διάκριση καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1917 από τον βασιλιά Γεώργιο Β' για συμβολή σε πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά τώρα δίνεται σε «ανθρώπους απ' όλους τους τομείς της ζωής».

Άλλοι ηθοποιοί που έχουν τιμηθεί με τον τίτλο του Διοικητή του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας είναι οι Κέιτ Γουίνσλετ, Τζόαν Κόλινς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Η Ολίβια Κόλμαν κέρδισε τον Φεβρουάριο Όσκαρ για το ρόλο της ως βασίλισσα Άννα στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite», ενώ εμφανίζεται στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στην τρίτη σεζόν του «The Crown» στο Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos