Αρχική Top Stories Δήμαρχος Λευκάδας: Το Πρώτο Θέμα “εφηύρε” γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Σκορπιό

Δήμαρχος Λευκάδας: Το Πρώτο Θέμα “εφηύρε” γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Σκορπιό

0

Με αφορμή όπως χαρακτηριστικά είπε πληρωμένη καταχώρηση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που αναφέρεται στο πόσο καλό είναι για ένα τόπο να γειτονεύει με ένα μεγιστάνα, στον Σκορπιό και στον Ριμπολόβλεφ, αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο Θωμάς Καββαδάς, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι αυτά που έχουν μείνει στην Λευκάδα, είναι ένα ασθενοφόρο.

Αναφερόμενος στο άρθρο που επικαλείται δυσφορία του μεγιστάνα για την γραφειοκρατία που εμποδίζει τις επενδύσεις και πρέπει να ξεπεραστούν, γιατί διαμαρτύρονται ντόπιοι εργολάβοι, εργάτες και με τον ίδιο να είναι δυσαρεστημένος, με τον φάκελο να έχει κατατεθεί στις υπηρεσίες για τα νέα κτίσματα που θέλει να κάνει, ο Θωμάς Καββαδάς ζήτησε ενημέρωση για το τι καθυστερεί, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε υπάρχουν φάκελοι «ιθαγενών» που κάνουν πολύ καιρό να προχωρήσουν, θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει με αυτόν.
Επίσης εκτός από το αυτοκίνητο που παραχώρησε, θέλησε να μάθει θεσμικά σε τι άλλο επωφελείται από την γειτνίαση ο Δήμος Λευκάδας.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας είπε ότι όλοι κρίνονται, έτσι και το «Πρώτο Θέμα», το οποίο εφήυρε κατά την δική του γνώμη γραφειοκρατικές δυσκολίες, που όντως υπάρχουν και είναι και πολλές και αν ως κοινωνία και ως κράτος, θα πρέπει η πολιτεία να τις καταργήσει.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα η σκοπιμότητα του άρθρου, δεν έχει να κάνει με την ουσία, αλλά με πολιτική. Εάν το «Πρώτο Θέμα» θέλει να κάνει αντιπαράθεση στην κυβέρνηση είναι δικαίωμα του, αλλά να λέει αλήθειες, ωστόσο σε ότι αφορά τον Δήμο, η συγκεκριμένη αίτηση και επένδυση που έχει κατατεθεί στην Πολεοδομία, σε σχέση με τον χρόνο που κατατέθηκε απαντήθηκε και συμπτωματικά το έλαβαν σήμερα, οπότε εμείς δεν είχαμε καθυστέρηση καμία.

Προφανώς υπάρχει μια πολύ σοβαρή επένδυση, ο Σκορπιός ανήκει στον Δήμο Μεγανησίου, ενώ στο ερώτημα το τι προσφέρει ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, είπε ότι αυτά που γνωρίζουν όλοι, μέσω συγκεκριμένων δωρεών, που δεν ήταν υποχρεωμένος.
Αυτό κάποιος μπορεί να το ονομάζει, καθρεφτάκι σε ιθαγενείς, κάποιος άλλος μπορεί να το ονομάζει κάτι άλλο.
Στον Δήμο έχουν δοθεί το αυτοκίνητο που αφορά το ΚΔΑΠ, το αυτοκίνητο με την τσιμπίδα, ενώ παραχωρήθηκε και δωρεάν ένα συγκεκριμένο όχημα μετά τους σεισμούς.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Μπορείτε να δείτε το επίμαχο άρθρο του Πρώτου Θέματος [εδώ]

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΠΟΚΑΛ ζητά Γυμναστές και Νηπιαγωγούς για τα καλοκαιρινά camp
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα εκλογών του Συλλόγου Συντ/χων Υπαλλήλων ΙΚΑ ΕΤΑΜ