Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Με εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Λευκάδας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Με εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Λευκάδας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

0

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στο γραφείο του  στις Αλυκές Ποταμού, εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Λευκάδας.

Τα μέλη του σωματείου ενημέρωσαν τον κ. Γαλιατσάτο για το ζήτημα των εδρών των ταξί στη Λευκάδα και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ορθό τρόπο διαχείρισης του μεταφορικού έργου και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

Σε υπόμνημα που παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη περιέγραψαν  αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί,  με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν ορισμένοι επαγγελματίες οδηγοί το αποκλειστικό προνόμιο των μεταφορών,  ανεξαρτήτως  έδρας , ενώ ταυτόχρονα τα ταξί  της εκάστοτε έδρας του νησιού να μένουν χωρίς μεταφορικό έργο.

Τα μέλη του Σωματείου ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να τηρηθεί η νομιμότητα μεταξύ των εδρών, όπως ορίζει ο νόμος, διαφορετικά να εφαρμοστεί καλλικρατική κατανομή κάτω από ένα νομικό πλαίσιο, ώστε όλοι οι επαγγελματίες του νομού να ασκούν το επάγγελμα ισάξια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων άκουσε με προσοχή τα μέλη του Σωματείου δηλώνοντας ότι είναι ενήμερος για το ζήτημα της διαχείρισης του μεταφορικού έργου στη Λευκάδα. Όπως είπε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες , προκειμένου να δοθεί λύση.

Προηγούμενο άρθροΤο Επιμελητήριο Λευκάδας δημιουργεί τις προοπτικές για την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλιακό δρόμο Σπηλιά-Βαθύ στο Μεγανήσι