Αρχική Top Stories Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων Μαΐου 2018 από το Σωματείο ζωόφιλων Λευκάδας

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων Μαΐου 2018 από το Σωματείο ζωόφιλων Λευκάδας

0

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία, και ξεπερνώντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια, καταφέραμε να πραγματοποιηθεί ένα τριήμερο εντατικών στειρώσεων αδέσποτων γατών και σκύλων στις 29-30-31 Μαίου, με την βοήθεια του κτηνίατρου κου Δ. Τράκα.

Το πρόγραμμα στείρωσης 46 γατών, χρηματοδοτήθηκε από το Σωματείο ζωόφιλων, με την βοήθεια χορηγιών από πολίτες της Λευκάδας.

Ο κος Τράκας, δέχτηκε να χειρουργήσει εθελοντικά. Τα έξοδα αφορούσαν στα φάρμακα, τα έξοδα διαμονής του κτηνίατρου και τα έξοδα συντήρησης του κτηνιατρείου.

Κατά την διάρκεια του τριήμερου στειρώθηκαν επίσης (εμβολιάστηκαν, σημάνθηκαν ηλεκτρονικά) 6 σκυλιά, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του προγράμματος του Δήμου Λευκάδας για το έτος 2017.

Τα σκυλιά ήταν από Δρυμώνα, Εξάνθεια, Λευκάδα και Νικιάνα .

Πραγματοποιήθηκα εμβολιασμοί και αιμοληψίες σε αδέσποτα σκυλιά κυρίως από την πόλη της Λευκάδας.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές οι οποίοι παρέμειναν στο κτηνιατρείο από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να βοηθήσουν τον κτηνίατρο, να καθαρίσουν, να περιθάλψουν τα χειρουργημένα ζωάκια, καθώς και τους εθελοντές οι οποίοι για πολλές μέρες μετά τις στειρώσεις φρόντισαν να αποκατασταθεί η τάξη στο κτηνιατρείο ώστε να είναι έτοιμο να ξαναλειτουργήσει.

Ευχαριστούμε όσους ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν τις δωρεές τους ώστε να καταφέρουμε να πραγματοποιηθούν αυτές οι στειρώσεις.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • LAWS
Προηγούμενο άρθροPeel off Mask – Μάσκα απο Ζελατίνη!
Επόμενο άρθρο“Ασημένια” η η Ιωακειμίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων