Αυτή είνια η απλή μέθοδος για ταχύτερη επιβίβαση στο αεροπλάνο

Αυτή είνια η απλή μέθοδος για ταχύτερη επιβίβαση στο αεροπλάνο
Αυτή είνια η απλή μέθοδος για ταχύτερη επιβίβαση στο αεροπλάνο


14/11/2019 – 20:24

Μια απλή μέθοδος ίσως είναι η λύση ώστε να σταματήσει η αναμονή στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, που είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο της χώρας, σε συνεργασία με την Easyjet εφαρμόζουν δοκιμαστικά μια σειρά από πρακτικές που ενδέχεται να καταστήσουν τη διαδικασία επιβίβασης ταχύτερη.

Η αεροπορική εταιρεία και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου προτείνουν να παραχωρείται προτεραιότητα σε όσους κάθονται στις πίσω σειρές και στη συνέχεια να επιβιβάζονται όσοι βρίσκονται στις μπροστινές. Παράλληλα, εξετάζεται η επιβίβαση πρώτα όσων κάθονται στα παράθυρα, μετά εκείνων στη μέση και στην άκρη του διαδρόμου. Εφαρμόζοντας αυτές τις μεθόδους επιβίβασης εκτιμάται ότι θα μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται κανείς για να ανέβει στο αεροπλάνο. Ο μέσος χρόνος σε μια τυπική πτήση είναι περίπου 14 λεπτά.

Η δοκιμή θα διεξαχθεί τους επόμενους δύο μήνες στο Βόρειο Τερματικό στα αεροσκάφη Airbus A320. Οι επιβάτες με προτεραιότητα ή εκείνοι που χρειάζονται ειδική βοήθεια θα συνεχίσουν να επιβιβάζονται πρώτοι στα αεροπλάνα.

Για την περσινή χρονιά ο αερολιμένας Γκάτγουικ ήταν το χειρότερο ανάμεσα στα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι αναχωρήσεις πτήσεων καθυστερούσαν κατά μέσο όρο 18 λεπτά, σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας.

πηγή: perierga.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...