Επίσκεψη Βασίλη Αντωνόπουλου στην πόλη της Αμφιλοχίας και σε χωριά των δήμων Αγρινίου και Θέρμου

Επίσκεψη Βασίλη Αντωνόπουλου στην πόλη της Αμφιλοχίας και σε χωριά των δήμων Αγρινίου και Θέρμου

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Αντωνόπουλου, με πολίτες σε κάθε σημείο του νομού.

 Ο υποψήφιος βουλευτής, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της κάθε περιοχής, προχωρά σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους κατοίκους των χωριών, συζητήσεις που στόχο έχουν την εύρεση λύσεων στα θέματα που τους απασχολούν. 

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου, ο Βασίλης Αντωνόπουλου βρέθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου συναντήθηκε με επαγγελματίες της περιοχής και με κατοίκους, με την κουβέντα να επικεντρώνεται στην ύδρευση της Αμφιλοχίας και στην ολοκλήρωση των οδικών αξόνων.

Ακολούθησαν επισκέψεις στο Πάμφιο, τα Σιταράλωνα, το Πετροχώρι, την Ανάληψη και τα Δουναίικα του δήμου Θέρμου.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου βελτίωσης της εθνικής οδού Αγρινίου – Θέρμου, που θα βγάλει από την απομόνωση δεκάδες χωριά και θα πάψει να θέτει σε κίνδυνο τους οδηγούς.

Παράλληλα, οι συζητήσεις επεκτάθηκαν και στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος , όπως επεσήμανε , θα πρέπει να στηριχθεί περαιτέρω:

«Το ΚΙΝΑΛ έχει θέσει πρώτη προτεραιότητα τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ως μοχλό της οικονομίας της χώρας και θέλει να δώσει ώθηση στον μικρομεσαίο παραγωγό, που οι πολιτικές των τελευταίων ετών τον έχουν γονατίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησαν την ίδια μέρα επισκέψεις και σε χωριά του δήμου Αγρινίου.Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε σε Άνω Μακρυνού, Μεσάριστα και Λιθοβούνι, ενώ την επομένη, Κυριακή 23 Ιουνίου, επισκέφθηκε τον Σπαρτιά, την Καλλιθέα, το Κρύο Νερό, τη Νερομάνα , την Παλαιοκαρυά , την Κυρα Βγένα και το Περιστέρι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...