Ουκρανία: Απατημένη σύζυγος “φόρεσε” παξιμάδι στα γεννητικά όργανα του άντρα της για να τον εκδικηθεί (Φωτο)

Ουκρανία: Απατημένη σύζυγος “φόρεσε” παξιμάδι στα γεννητικά όργανα του άντρα της για να τον εκδικηθεί (Φωτο)
Ουκρανία: Απατημένη σύζυγος


17/01/2020 – 20:38

Η εκδίκηση, λένε, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Φρικτή τιμωρία βρήκε μία σύζυγος για να εκδικηθεί τον άπιστο άνδρα της στην Ουκρανία.

Ο 40χρονος που δεν κατονομάζεται ξύπνησε με αφόρητους πόνους για να βρει περασμένο σαν δαχτυλίδι στο πέος του ένα μεταλλικό παξιμάδι. Το μόριό του ήταν πρησμένο και κόντευε να εκραγεί.

Προσπάθησε να ξεσφίξει μόνος του το αντικείμενο αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι κάλεσε ασθενοφόρο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης Ζαπορίζια στα νότια της χώρας.

Μόλις εξέτασαν τον άνδρα, οι γιατροί κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις καθώς δεν είχαν τα εργαλεία να αφαιρέσουν το μεταλλικό αντικείμενο. Οι διασώστες έφεραν ένα στρογγυλό ηλεκτρικό πριόνι και έπρεπε να κόψουν το παξιμάδι σε δύο σημεία για να καταφέρουν να το αφαιρέσουν.

Στη διάρκεια της επίπονης επέμβασης έπρεπε να προσέχουν γιατί από την τριβή προκαλούνταν σπινθήρες, ενώ το μέταλλο ζεστάθηκε πολύ και έπρεπε διαρκώς να ρίχνουν νερό για να ρίξουν τη θερμοκρασία.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης τόνισε ότι έσωσαν το μόριο του άνδρα και θα καταφέρει να γίνει πατέρας στο μέλλον. Πλέον το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει ενώ οι γιατροί λένε ότι θα συνέλθει σύντομα και το πέος του θα επανακτήσει την πλήρη λειτουργία του.

Πλέον ο άνδρας σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τη σύζυγό του που τον τιμώρησε τόσο σκληρά, σύμφωνα με τα ουκρανικά Μέσα.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...