Η Χίος θα φιλοξενήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Η Χίος θα φιλοξενήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

109
Η Χίος θα φιλοξενήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Με την 844/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου εγκρίθηκε η φιλοξενία του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) στο Δήμο Χίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος «Ανδρέας Λοϊζος» την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:30 π.μ. Το πρώτο μέρος του Συμβουλίου θα είναι ανοικτό για το κοινό και τους φορείς του νησιού.

Την επόμενη μέρα 11 Δεκεμβρίου 2018 οι εργασίες θα συνεχιστούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ.Χίου με ημερίδα, το θέμα της οποίας θα είναι «Ακτοπλοϊκή Συγκοινωνία και Μεταφορικό Ισοδύναμο». Στην ημερίδα αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Υπουργείου Ναυτιλίας θα τοποθετηθούν παράγοντες της ελληνικής ακτοπλοΐας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εκλεκτοί ομιλητές αναπτύσσοντας τις θέσεις τους. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.