Ν. Χαλκιαδάκης: Ελούντα και Χανιά στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το Πάσχα

Απόψεις
Ν. Χαλκιαδάκης: Ελούντα και Χανιά στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσφορία των τουριστικών φορέων με την πολιτική για τον τουρισμό.

Κέρκυρα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Πάτμος και Σύρος, καθώς και το Πόρτο Χέλι στην Πελοπόννησο, το Μέτσοβο, τα Ιωάννινα και το Πήλιο επιλέγουν ως επι το πλείστον για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Γερμανοί, ενώ, την ίδια ώρα, Πάσχα στην Ιερουσαλήμ, στο Ντουμπάι, στη Ρώμη και στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζονται να κάνουν φέτος αρκετοί Έλληνες.

Ελούντα και Χανιά βρίσκονται στις προτιμήσεις των εκδρομέων προς την Κρήτη αναφέρει στον 98.4 ο πρόεδρος των ξενοδόχων στο Ηράκλειο Νίκος Χαλκιαδάκης διαφωνώντας παράλληλα με τα όσα είπε πρόσφατα από το Ηράκλειο η Υπουργός Τουρισμού περί μίας θεαματικής και φέτος χρονιάς στο σύνολό της.

«Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Το κράτος μας εγκατέλειψε και μας θυμάται μόνο γιατί μας υπερφορολογεί» προσθέτει ο ίδιος.

Τουριστική κίνηση δύο ταχυτήτων στα ξενοδοχεία για τις ημέρες του Πάσχα καταγράφει την ίδια ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, αναφέροντας ότι οι κρατήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών για την περίοδο του Πάσχα σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των ελληνικών τουριστικών γραφείων που ανήκουν σε συνδέσμους-μέλη της FedHATTA, είναι αυξημένες κατά περίπου 15%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News