Γιάννης Τάτσης, Γιάννης Ζαχαριουδάκης: Δύο Γιάννηδες που μας έδωσαν γνώση...

Αθλητισμός
Γιάννης Τάτσης, Γιάννης Ζαχαριουδάκης: Δύο Γιάννηδες που μας έδωσαν γνώση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Τάτσης έχει πετύχει αυτές τις ημέρες κάτι σπάνιο αν όχι μοναδικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που βγήκε ηττημένος από αγώνες μπαράζ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και όμως αντιμετωπίζεται σαν ο μεγάλος κερδισμένος. Δεν είναι υπερβολή αν γράψουμε πως αποθεώνεται από ολόκληρο το ποδοσφαιρικό στερέωμα. Και αυτό δεν γίνεται μόνο γιατί ο Πλατανιάς άγγιξε την ισοπαλία στο "Θ.Βαρδινογιάννης" και την άνοδο.

Δεν γίνεται μόνο για το ποδόσφαιρο που έπαιξε μέσα στη χρονιά αλλά και στα δυο παιχνίδια με τον ανώτερο θεωρητικά και όχι μόνο ΟΦΗ. Γίνεται και για τη συμπεριφορά του και ειδικά για όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Το ήθελε ο θεός .Τον λόγο που το ήθελε θα τον μάθω αργότερα.Μεγάλο πράγμα να μείνεις στην μνήμη ανθρώπων . Στο ποδόσφαιρο,στην δουλειά, στον έρωτα ,στην ζωή γενικότερα. Παρουσιάσαμε κάτι σπάνιο στην Ελλάδα. Αγάπη, συναίσθημα,ταπεινότητα , σεβασμό,ήθος,τιμιότητα, πάθος,θάρρος, θράσος, νιάτα ,κίνητρο,φιλοδοξία!

Προσφέραμε συγκίνηση και θέαμα!

Ανθρώποι έμειναν καθηλωμένοι στην TV και δεν αλλάξανε κανάλι.

Δεν θέλω να είμαι αχάριστος. Τον ευχαριστώ για όσα μου χάρισε". Αυτά έγραψε ο Γιάννης Τάτσης που ήδη πολιορκείται από πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Προσωπικά τον είχα γνωρίσει στο διάστημα που ήταν συνεργάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στον Εργοτέλη. Είχα διαπιστώσει τι άνθρωπος είναι ενώ ασφαλώς τον ήξερα και σαν ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς όμως δεν μπορούσα να έχω την συνολική εικόνα που έχω τώρα που μόνο "συγχαρητήρια" μπορώ να του λέω.

Να μου επιτρέψετε όμως να γράψω και για άλλον ένα Γιάννη. Ένα Γιάννη μακριά από τα πολλά φώτα που αγωνίστηκε και πέτυχε ένα θρίαμβο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ με τη "Μεγαλόνησο". Είναι ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης, ο γιος του Μανόλη και ανιψιός του αείμνηστου Μανούσου Ζαχαριουδάκη.

Αν σήμερα ήταν εδώ θα έγραφε για τις επιτυχίες του αγαπημένου του ανιψιού. Έγραψε όμως ο Μανόλης Ζαχαριουδάκης με τη δικαίωση του πατέρα... "Όταν έφευγες γιέ μου πριν λίγες μέρες για το πρώτο σου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, σου είπα πόσο υπερήφανος είμαι για σένα και την προσπάθειά σου και σου ζήτησα να το απολαύσεις . Έτσι κι αλλιώς από τα τρία σου στις πισίνες είσαι και τον ξέρεις το τρόπο.

Κι εσύ, όχι μόνο το απόλαυσες, αλλά νίκησες τον εαυτό σου και τους φόβους σου και μας έκανες όλους εμάς που είμαστε γύρω σου να κλάψουμε από υπερηφάνεια !

Τα τρία Χρυσά και τα δύο Αργυρά μετάλλια που κατέκτησες είναι η επιβράβευση του Αγώνα σου και η αντανάκλαση του μεγαλείου της Ψυχής σου !

Σε ευχαριστώ!".Ο πρώτος Γιάννης (Τάτσης) μας έμαθε πως μπορείς να είσαι νικητής ακόμα και αν έχεις χάσει. Ο δεύτερος Γιάννης (Ζαχαριουδάκης) πως μπορείς να νικήσεις κάθε δισταγμό! Μας έδωσαν και οι δύο γνώση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News