Τιμητική η επιλογή του Ηρακλείου από την FIBA

Αθλητισμός
Τιμητική η επιλογή του Ηρακλείου από την FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγνωρίζεται η συμβολή της πόλης στην πορεία πρόκρισης της Εθνικής

Η FIBA επέλεξε το Ηράκλειο από την Ελλάδα, ως σταθμό φιλοξενίας του τροπαίου στην παγκόσμια περιοδεία του και σίγουρα δεν είναι τυχαίο! Είναι φανερό ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία, με εισήγηση προφανώς της Ελληνικής Ομοσπονδίας, θέλησε να τιμήσει το Ηράκλειο για το γεγονός ότι όσες φορές έχει φιλοξενηθεί διεθνής διοργάνωση του μπάσκετ σε επίπεδο Ανδρών αλλά και όχι μόνο, τα έχει πάει εξαιρετικά!

Η πρόκριση της Εθνικής άλλωστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας πέρασε από τα «Δύο Αοράκια» που «έσπρωξαν» όσο μπορούσαν την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου στην επιτυχία. Η Κρήτη  έχει τις υποδομές, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη θέληση να πραγματοποιεί σπουδαίες διοργανώσεις και το έχει αποδείξει. 

Έτσι το φίλαθλο κοινό της Κρήτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το τρόπαιο στις 29 Ιουνίου που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Η πορεία του τροπαίου ξεκίνησε χθες από το Πεκίνο όπου θα επιστρέψει στις 25 Αυγούστου, έχοντας περιοδεύσει σε 24 χώρες.

Να ευχηθούμε λοιπόν η Εθνική μας ομάδα να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό το Κύπελλο και γιατί όχι να το κατακτήσει κιόλας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News