Στις Εργατικές Κατοικίες Γαζίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

Εκλογές
Στις Εργατικές Κατοικίες Γαζίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανοιχτή συζήτηση στο Πολύδροσο είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και υποψήφιοι του συνδυασμού του. Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολύδροσου, τον Μενέλαο Μποκέα υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Κώστας Λουλαδάκης, τα μέλη του συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Οι εργατικές κατοικίες στο Πολύδροσο είναι μια ιδιαίτερη περιοχή του Γαζίου. Άνθρωποι με καθαρό βλέμμα, που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, ενωμένοι σα μια γροθιά. Στις γειτονιές του Πολύδροσου, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των πολλών. Παρεμβαίνει δίνοντας λύσεις σε  ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί από τις δομές του Δήμου, αναδεικνύοντας έτσι το μεγάλο χάσμα  που υπάρχει ανάμεσα στη λειτουργία της  Δημοτικής Αρχής και τη ζωή των δημοτών της.

Χθες βρεθήκαμε δίπλα στους κατοίκους του Πολύδροσου. Σε μια ανοιχτή συζήτηση, ανταλλάξαμε απόψεις και ενημερωθήκαμε για όσα τους ταλαιπωρούν καθημερινά. Κυρίως όμως, συμφωνήσαμε ότι η Δημοτική Αρχή θα πρέπει πρωτίστως να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις  πραγματικές τους ανάγκες, ακούγοντας τις αγωνίες και τα προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα της ζωής τους. Με ουσιαστικές πολιτικές επιλογές  που θα κάνουν το δημότη να αισθάνεται περηφάνια και όχι υποχρέωση απέναντι στο αυτονόητο καθήκον της Δημοτικής λειτουργίας. Με σοβαρές κοινωνικές δομές, δράσεις και πολιτικές μέσα από τις οποίες ο δήμος θα διασφαλίζει το βασικό δικαίωμα κάθε πολίτη: το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News