«Απαράδεκτη η μετακίνηση του μοναδικού διασωστικού της Πυροσβεστικής Λασιθίου»

Δημοτικές
«Απαράδεκτη η μετακίνηση του μοναδικού διασωστικού της Πυροσβεστικής Λασιθίου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Γιάννης Ανδριώτης;  

«Για τη δημιουργία εντυπώσεων» αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Γιάννης Ανδριώτης με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου» - Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών, πως μετακινείται το μοναδικό διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής του Νομού Λασιθίου στο Νομό Ρεθύμνης και ειδικότερα στο νέο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Είναι απαράδεκτο να διατάσσεται η μόνιμη μετακίνηση του μοναδικού διασωστικού οχήματος της Π.Υ., που διαθέτει ο Νομός Λασιθίου, στο Νομό Ρεθύμνου ο οποίος διαθέτει ήδη ανάλογο όχημα.

Το γεγονός μάλιστα ότι η μετακίνηση αυτή γίνεται όχι για λόγους ανωτέρας βίας ή για να εξυπηρετήσει πραγματικές ανάγκες αλλά για τη δημιουργία εντυπώσεων στον εγκαινιασμό του νεοϊδρυθέντος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανωγείων, καθιστά την απόφαση αυτή αδιανόητη.

Καλώ λοιπόν όλους τους Δημάρχους και υποψήφιους Δημάρχους του Νομού Λασιθίου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να αποτραπεί μια τέτοια κίνηση που θα θέσει σε διαρκή κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων όλου του Νομού.

Πιστεύω ότι το καλό του τόπου μας πρέπει να στέκεται πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να αποτελεί κοινή βάση πάνω στην οποία θα εργαζόμαστε διότι όπως, περίτρανα, αποδείχτηκε σήμερα, ενωμένοι μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News