default-image

Αργύρης Πανταζής: Ανακοίνωσε νέους υποψηφίους για το Δήμο Ιεράπετρας

Δημοτικές
Αργύρης Πανταζής: Ανακοίνωσε νέους υποψηφίους για το Δήμο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Νέο κύμα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με το συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα», στον οποίο είναι επικεφαλής, ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Αργύρης Πανταζής.

Πρόκειται για 15 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που συστρατεύονται με τον κ. Πανταζή.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ονομάζομαι Γεωργία Κατερίνα, γεννήθηκα στα Ιωάννινα το 1966 και μεγάλωσα στην Κέρκυρα. Σπούδασα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκα στην Ακτινολογία στο ΚΑΤ στην Αθήνα και εκεί στη συνέχεια εργάστηκα αρκετά χρόνια σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα . Έκανα το αγροτικό μου ως ειδικευμένη στο νοσοκομείο Κορίνθου και το 2004 υπηρέτησα ως επικουρικός γιατρός στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Μετά από αυτή την  « περιοδεία» διορίστηκα ως επιμελήτρια Ά στο Ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Ιεράπετρας όπου υπηρετώ εδώ και 13  χρόνια  ενώ πριν  5 χρόνια αναβαθμίστηκα στο βαθμό του διευθυντή.

Κατέχω δίπλωμα κλασσικής Ομοιοπαθητικής, μιλώ άπταιστα αγγλικά και μαθαίνω ισπανικά. Ήρθα στη Ιεράπετρα ως μονογονεϊκή οικογένεια με τους δυο γιους μου που τώρα  είναι 17 και 13 ετών και που έχουν μεγαλώσει και νιώθουν πλέον σαν πραγματικά «κοπέλια».

Αγαπώ το ποδήλατο, το περπάτημα και το κολύμπι και η Ιεράπετρα μου  πρόσφερε απλόχερα τη δυνατότητα να τα απολαμβάνω καθημερινά.

Σχεδόν πάντα ήμουν μέλος των ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, από το νηπιαγωγείο μέχρι το γυμνάσιο, διατέλεσα γραμματέας του Ορειβατικού συλλόγου και πρόσφατα έχω εκλεγεί  πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου μας.    

Θεωρώ ότι η συμμετοχή σε συλλόγους και σωματεία δεν αποτελεί αξίωμα, αλλά υποχρέωση και καθήκον όλων μας να εργαζόμαστε με τη σειρά μας προς όφελος όποιου οργάνου εκπροσωπούμε.

Η πρόσκληση του Αργύρη Πανταζή να συμμετάσχω στο συνδυασμό του ήταν για μένα μεγάλη τιμή. Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα δράση του στο Δήμο έχει αποδείξει την ευαισθησία, την εντιμότητα, τη θέληση  και κυρίως την ικανότητα του να κάνει πραγματικότητα το όραμα για μια σύγχρονη Ιεράπετρα, την «πρωτεύουσα του Νότου».

ΒΟΥΡΓΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Ονομάζομαι Βουργάκη Καλλιόπη του Γεωργίου.

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1970 και έχω καταγωγή από την Κάτω Σύμη Βιάννου και το Χριστό Ιεράπετρας.

Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Βιάννου και έκανα σπουδές πάνω στην Πληροφορική και την Τεχνολογία.

Αποφοίτησα πρόσφατα από το ΙΕΚ Ιεράπετρας, στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού.

Είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Ανυφαντάκη τελειόφοιτο στο Γεωπονικό τμήμα του ΤΕΙ Ηρακλείου.

Αποφάσισα να συμπορευτώ  με τον συνδυασμό του κ Αργύρη Πανταζή , θεωρώντας πως η Πόλη μας έχει ανάγκη από δράση, συμμετοχή και όχι από προεκλογικά λόγια.

Συζητώντας μαζί του, διέκρινα έναν άνθρωπο με όραμα και την επιθυμία να προσφέρει σε αυτήν την πόλη εκείνο που πραγματικά  της αξίζει.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΥΒΑΣ

Ονομάζομαι Μάνος Καλύβας

Γεννήθηκα το 1973 στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, υιός του Μάρκου και της Χρυσούλας Καλύβα.

Σε νεαρή ηλικία ήρθα στην Ιεράπετρα όπου ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Με την αποφοίτηση μου από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας πήγα στην Ολλανδία για σπουδές στο

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Wageningen.

Τα τελευταία χρόνια μένω κατ ΄επιλογήν μόνιμα στην Ιεράπετρα στην πόλη που μεγάλωσα και αγάπησα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

Ονομάζομαι Ιωάννης Μοναχός, γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1971,και μεγάλωσα στην Καλαμαύκα.

Τελείωσα το Λύκειο Ιεράπετρας και φοίτησα στο ΤΕΚ Β. Φυσιοθεραπείας στην Αθήνα για τρία χρόνια και έκανα  την πρακτική μου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας από το 1995 έως το 1996. Το 1997 διορίστηκα στον ΟΤΕ όπου και εργάστηκα ως μέλος της ομάδας διεύθυνσης εσωτερικής επικοινωνίας στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΤΕ στην Αθήνα.

Το 2002 επέστρεψα στην Κρήτη και διετέλεσα για τέσσερα χρόνια προϊστάμενος στο Κατάστημα του ΟΤΕ στα Μάλια . Το 2010 έως το 2014 εκλέχτηκα κοινοτικός σύμβουλος στην Καλαμαύκα και το 2014 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Προϊστάκη. Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ιεράπετρας όπου και εκλέγομαι στο ΔΣ του συλλόγου αυτού. Είμαι παντρεμένος με την Ελισάβετ Δρούγκα, εκπαιδευτικό και έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Γλυκερία.                             

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας είναι συνεχής από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κρήτη. Πιστεύω ότι ο Δήμος Ιεράπετρας μπορεί να αναπτυχθεί και να προσφέρει στους δημότες του τις υπηρεσίες που του αξίζουν.

Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με επικεφαλής τον Αργύρη Πανταζή, γιατί πιστεύω πως μαζί μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις του «Κλεισθένη» για τους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητες. Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πάνω και πέρα από κόμματα και χρώματα. Οι εκλογές αυτές έχουν να κάνουν με την πραγματική γνώση των αναγκών και την αγάπη για τον τόπο μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μου στην Ιεράπετρα και στα χωριά μας και αναλαμβάνω την ευθύνη να παλέψω γι’ αυτό.  

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Ονομάζομαι Ιωάννης Μπαλαντινάκης και γεννήθηκα στην Καλαμαύκα το 1995, απόφοιτος του Οικονομικού Γυμνασίου Ιεράπετρας και ζω μόνιμα στην Ιεράπετρας από το 1978.

Είμαι συνταξιούχος και εργάστηκα στο παρελθόν ως εργοδηγός στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας από το 1987- 2010.

Είμαι εκλεγμένος ως Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας.

Ακόμα έχω διατελέσει ως Πρόεδρος εργαζομένων των ΤΟΕΒ Κρήτης

Αντιπρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ Ελλάδος

Αντιπρόεδρος Εργατικου Κέντρου Νομού Λασιθίου

Μέλος επιτροπής του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ  Ιεράπετρας

Μέλος επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης  Δήμου Ιεράπετρας

Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Ιεράπετρας

Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων στο ΤΕΕ Ιεράπετρας

Πρόεδρος στο Σύλλογο Πολυτέκνων Επαρχίας Ιεράπετρας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

Ονομάζομαι Στέφανος Καμίνης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη  «Νύφη του Λιβυκού» και είμαι γιος του Σοφοκλή Καμίνη και της  Μαίρης Τσαντάκη, με δυο αδέλφιά, το Γιώργο και τον Αλέξανδρο.

 Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Ιεράπετρας και είμαι πτυχιούχος Οικονομικών του THAMES VALLEY UNIVERSITY,  Λονδίνο – Αγγλία.

Οι επαγγελματικές μου εμπειρίες, ικανότητες, άρα και αντίληψη για τη ζωή , έχουν προέλθει από διαφορετικούς  χώρους και τόπους, του οικονομικού γίγνεσθαι.

Δραστηριοποιήθηκα στο χώρο του Τουρισμού, μια και μεγάλωσα και εργαστηκα σε όλα τα πόστα λειτουργίας και ευθύνης, της οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης EL GRECO.

Εργάστηκα στον τομέα των πωλήσεων, στον χώρο των Ασφαλιστικών Προϊόντων (INTERAMERICAN) και της Διαφήμισης (BITMAD).

Επίσης έχω εργαστεί ως Λογιστής στα κρουαζερόπλοια της LOUIS CRUISE LINES και μετέπειτα ως στέλεχος , στις Ναυτιλιακές Εταιρείες ROYAL OLYMPIC CRUISES της οικογένειας Ποταμιάνου και ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ της οικογένειας Λαιμού.

Τα τελευταία χρόνια ζώντας στο Λονδίνο, εργάστηκα ως οδηγός ταξί σε μία πρωτοποριακή  «πράσινη» εταιρεία ( GREEN TOMATO ), με νέας τεχνολογίας υβριδικά αυτοκίνητα – υδρογόνου, που κινούνται με ηλεκτρισμό. Η τελευταία αυτή επαγγελματική εμπειρία, υπηρξε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι στο χώρο και τη ζωή του Μητροπολιτικού Λονδίνου καθώς και των ανθρώπων του, που προέρχονται από κάθε χώρα, φυλή και έθιμα του κόσμου.

Στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται, παραγωγή ραδιοφώνου, συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις, Λογοτεχνεία – Ποίηση – Φιλοσοφία, καθώς και Φωτογραφία με συμμετοχές σε εκθέσεις, σε Αθήνα – Λονδίνο - Ιεράπετρα.

Επιστρέφοντας πρόσφατα, για να ζήσω μόνιμα στην πόλη μας, αισθάνθηκα την ανάγκη τις εμπειρίες ζωής μου, να τις φιλτράρω και να τις συνθέσω, μέσα απο κοινές δράσεις με τους συμπολίτες μου, για τη δημιουργική εξέλιξη του τόπου μας.

Έτσι επέλεξα να συμετάσχω στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» με υποψήφιο δήμαρχο, τον Κο Αργύρη Πανταζή:

Ένα νέο άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η ευγένεια, θέληση για σκληρή δουλειά, γνώση,  εμπειρία και ικανότητα.

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)

Ονομάζομαι Μαλλιωτάκη Παρασκευή (Εύη), γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Aποφοίτησα  από το Πανεπιστήμιο της Βόννης στη Γερμανία, Τμήμα Νομικών Σπουδών. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος νομικής διεύθυνσης και στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκα στον τουριστικό τομέα.  Στην Ιεράπετρα, τόπος καταγωγής του πατέρα μου (Μαλλιωτάκης Γιώργος, δάσκαλος), κατοικώ με την οικογένεια του από το 2006.

Έχω αποκτήσει τρία παιδιά και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι ως στέλεχος σε ξενοδοχειακές μονάδες του νομού μας.

Μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή αλλά και μεγαλώνοντας ένα  παιδί  με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες, καλλιέργησα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το οποία θεωρώ ότι έχουν εφαρμογή, πέραν από τον εργασιακό και οικογενιακό χώρο, σε κάθε τομέα της ζωής και αποτελούν εχέγγυα για κοινωνική και πολιτική δραστηριοποίηση και γενικότερη ενασχόληση με τα κοινά:

- Λειτουργία υπό πίεση αποτελέσματος

- Αναζήτηση και σύνθεση καινοτόμων λύσεων

- Στρατηγική και αναλυτική σκέψη

- Αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων

- Διαχείριση, κινητοποίηση βάση συμφωνημένων στόχων και βέλτιστη αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού

- Μαχητική διεκδίκηση των αυτονόητων

Ιδιαίτερα η δραστηριοποίησή μου στον τομέα της εκπαίδευσης και προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία , ήταν μια αναγκαστική επιλογή με επίκεντρο τον γιό μου και το μεγαλύτερο κέρδος είναι η ικανοποίηση να παρακολουθώ την κοινωνική και εκπαιδευτική του εξέλιξη. Αντί λοιπόν να περιορίζουμε την παρέμβασή μας μόνο σε υποδείξεις και παρατηρήσεις προς το κράτος, επιβάλλεται  και εμείς να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία με ενέργειες που, όπως καλά γνωρίζω, έχουν πολύ μικρό οικονομικό κόστος για το δήμο, δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα αυτά να συμμετέχουν στην ζωή της πόλης ισότιμα με όλους μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να είναι ενεργοί πολίτες.

Έχοντας όλη αυτή την εμπειρία και τη γνώση αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Μαζί, αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με τον Αργύρη Πανταζή, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης.

Αλλάζουμε… μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, με δίκαιη κατανομή πόρων, με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου. Είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε μια δημοτική αρχή προσιτή και προσβάσιμη σε όλους.

ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Ονομάζομαι Μανδουραράκης Ιάκωβος του Εμμανουήλ και της Μαρίας το γένος Μαστοράκη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982, είμαι άγαμος και έχω έναν αδερφό τον Κωνσταντίνο.

Από το 1989 κατοικώ μόνιμα στην Ιεράπετρα όπου και ολοκλήρωσα την Α/Βάθμια και Β/Βάθμια εκπαίδευση μου.

Είμαι απόφοιτος του Ανώτατου Βρετανικού πανεπιστήμιου University of Wales Cardif και κάτοχος του τίτλου Bachelor of Science in Business Information Systems (Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης- Προγραμματισμός) με ειδίκευση ``Human Resource Practices in Greek Small to Medium Enterprises (SME’s). Επίσης είμαι κάτοχος του πτυχίου Master of Business Administration (MBA) in Finance του ανώτατου Βρετανικού πανεπιστήμιου University of Wales Cardif με ειδίκευση «Προετοιμασία ενός επιχειρηματικού πλάνου για ένα νέο Resort στην Ελλάδα».

Είμαι Γνώστης της Αγγλικής γλώσσας σε πολύ καλό επίπεδο και της Γαλλικής γλώσσας σε επαρκές επίπεδο.

Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό παλαιό μέλος του πρώτου συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας, και σαν εθελοντής διασώστης. 

Εργάζομαι στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας ως αγρότης και ασχολούμαι με τις θερμοκηπιακές  καλλιέργειες.

Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με το μπάσκετ ( στην ομάδα του Λυβικού), το σκάκι μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ιεράπετρας από το 1994 ως και το 1999, και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το ζίου-ζίτσου και το Οκινάουα  Καράτε.

Στηρίζω με θέρμη την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζή για το αξίωμα του Δημάρχου Ιεράπετρας γιατί τον θεωρώ ικανότατο, με όραμα, ήθος, άξιες και εργατικότητα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αργύρη Πανταζή γιατί το όνομα, οι θέσεις και οι αρχές του Συνδυασμού `` Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα`` με εκφράζουν απόλυτα, αγαπώ την Ιεράπετρα και στηρίζω τον Αργύρη Πανταζή γιατί έχουμε όραμα και «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα».         

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ονομάζομαι Σιμόπουλος Πανταζής γεννήθηκα στην Ορεστιάδα του νομού Έβρου το 1962 και μεγαλωμένος στην Δυτική Γερμανία ,εγκαταστάθηκα στην Ιεράπετρα το 1983.

Ασχολήθηκα με τον χώρο τις εστίασης σε όλες του τις εκφάνσεις και δημιούργησα αρκετές δικές μου επιχειρήσεις αλλά και επιχειρήσεις διαφόρων επενδυτών  στις οποίες και εργάστηκα.

Ο χώρος της Γαστρονομίας και του τουρισμού  απασχολούν τα τελευταία  χρόνια τις δραστηριότητές μου και επαγγελματικά  αυτή την στιγμή ,εργάζομαι σαν μάγειρας στο ΝΠΔΔ  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α   ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και σαν chef  σε μονάδα εστίασης  γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής μας .

Παράλληλα διδάσκω στο τοπικό Δ.ΙΕΚ  της πόλης μας  σαν Καθηγητής γαστρονομικών μαθημάτων  από το 2001 μέχρι σήμερα .

Είμαι Τακτικό Μέλος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ  & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ,  και από το 2017 εκλεγμένο  μέλος  του ελεγκτικού  της  συμβουλίου.

Στα πλαίσια των κοινωνικών  δράσεων  του συλλόγου , συμμετέχω  υποστηρίζοντας  την γαστρονομική παράδοση του νησιού μας ,σε φεστιβάλ ,τοπικές γιορτές ,πολιτιστικές εκδηλώσεις , σε εκδηλώσεις  της περιφέρειας και των επιμελητηρίων της Κρήτης  , όπως επίσης και σε πάρα πολλές  προσπάθειες του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα , προωθώντας την τοπική γαστρονομική παράδοση σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις μπορώ.

Επίσης  αρκετές   είναι  , οι εκδηλώσεις και  οι δράσεις σε φορείς και συλλόγους που το είχαν πραγματικά ανάγκη  με δραστηριότητες υποστήριξης  προς αυτούς.

Είμαι ενταγμένος  σε πολιτικούς φορείς  από το 1977 μέχρι σήμερα και  το 2014  συμμετείχα με φίλους συμπολίτες στην διαμόρφωση των θέσεων της Δημοτικής παράταξης *Πολίτες εν Δράσει* στον τομέα των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας. Από το 2015    είμαι μέλος του ΔΣ   του ΝΠΔΔ της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και εργάζομαι προς την βελτίωση και εξέλιξη της λειτουργίας  του ΝΠΔΔ  και των δομών κοινωνικής φροντίδας που  διαθέτει .

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση  πρόκληση ,να συμμετάσχω στη Δημοτική κίνηση "Μαζί Αλλάζουμε  την Ιεράπετρα ",με  υποψήφιο δήμαρχο  τον κ.  Αργύρη Θ. Πανταζή ,έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια , γνώστη και έμπειρο  σε θέματα Αυτοδιοίκησης, με όραμα για τον τόπο μας.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά δεν είναι απλά μια επιλογή, είναι το χρέος μου απέναντι στα παιδιά μας ,την πόλη που επέλεξα να ζω και να εργάζομαι.

Λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με ανθρώπους όλων των ηλικιών, είτε αυτοί είναι κάτοικοι της Ιεράπετρας  ή επισκέπτονται την πόλη μας. Έτσι γνωρίζω καλά πως βλέπουν την πόλη μας και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Γνωρίζω καλά ότι η επίλυση των προβλημάτων δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται μια αλλαγή που θα στηριχτεί σε αξίες και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με όρεξη για δουλειά, με τη γνώση και την εμπειρία, με  νέες ιδέες και προπαντός  με ομαδική δουλειά.

Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει έναν σκοπό, να αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας και να προσφέρω τον καλύτερο  εαυτό μου γι αυτό τον στόχο .

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε την Ιεράπετρα  ξανά  «Πόλη» και παράδειγμα προς μίμηση.           

ΠΑΠΑΧΑΤΖΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Ονομάζομαι Παπαχατζάκης Χρυσοβαλάντης του Αντωνίου και της Δέσποινας το γένος Σταματάκη και έχω δύο αδέλφια τον Ιωάννη και τη Μαρία.

Τα τελευταία 25 χρόνια ασχολούμαι  τον πρωτογενή  αγροτικό τομέα και έχω ιδιόκτητες  θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Έχω εκλεγεί στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, σε χρέη Αντιπροέδρου, ενώ είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας εδώ και δύο τετραετίες και εκτελώ τα καθήκοντα μου έως σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Χριστάκη Ευγενία και κατοικώ στα Αχλιά.

Εκτιμώ τον Αργύρη Πανταζή, καθώς έχουμε συνεργαστεί την τελευταία τετραετία στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Από μέρους μου θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και να βοηθήσω ενεργά σε ότι αφορά τον αγροτικό τομέα, έτσι ώστε να προσφέρουμε συνολικά ως παράταξη στον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ονομάζομαι Σταυρακάκης Εμμανουήλ του Νικολάου και της Ουρανίας το γένος Κασσωτάκη.

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1991 και έχω μια αδελφή την Ουρανία.

Ασχολούμαι με ενεργά με τον αγροτικό τομέα σε ιδιόκτητες θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Από τον Ιανουάριο διατελώ χρέη Αντιπροέδρου στον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Γρα Λυγιάς.

Στηρίζω έμπρακτα τον Αργύρη Πανταζή, καθώς πιστεύω στην δυναμική του και  έχει να δ

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Ονομάζομαι Στεφανοπούλου Σοφία του Κωνσταντίνου, με καταγωγή από την Σπάρτη και της Δέσποινα το γένος Σωμαράκη, από την Γρα Λυγιά.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και στην συνέχεια μετακομίσαμε στη Γερμανία όπου και αποφοίτησα από Γερμανικό σχολείο. Αργότερα διέμεινα στην Ιταλία για 11 χρόνια, ενώ έχω κάνει σπουδές πάνω στη Γερμανική γλώσσα.

Αυτό το διάστημα εργάζομαι σε τοπική επιχείρηση με τουριστικά προϊόντα και είμαι αρραβωνιασμένη με τον Εμμανουήλ Ψυλλάκη του Νικολάου, ενώ κατοικώ στην Ιεράπετρα.

Είμαι περήφανη που ανήκω στην παράταξη του κ Πανταζή, καθώς δείχνει να είναι ειλικρινής και τον διακατέχει το πάθος του για τα κοινά, επιπλέον είναι αποφασιστικός και κατά την άποψη μου ο πιο κατάλληλος για τη θέση του Δημάρχου.

Συλλογικά μπορούμε να βοηθήσουμε ενεργά για το μέλλον της Ιεράπετρας , ‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’.

ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ονομάζομαι  Ταμπάκης Αντώνιος   και είμαι αγρότης –επιχειρηματίας . Γεννήθηκα το 1970  στην Ιεράπετρα , είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά .

Από  το  1988  ασχολήθηκα  ενεργά   με  τον  τομέα  της  γεωργίας  στην  οικογενειακή  μας  επιχείρηση και  το 2002 ξεκίνησα να ασχολούμαι  με τις υδροπονικές καλλιέργειες .

Το 2013 ίδρυσα την  εταιρία «TAMPAKIS FARMS» ,  ανταποκρινόμενοι  στις υψηλές απαιτήσεις τις αγοράς με αποτέλεσμα σήμερα το 80 % της παραγωγής μας  να είναι με σταθερή τιμή όλο το έτος  ( συμβολαιακη γεωργία)

Παράλληλα με τα θερμοκήπια  διατηρώ   ένα πρατήριο υγρών καύσιμων  στο Στόμιο Ιεράπετρας .

Τα τελευταία  χρόνια είμαι και αντιπρόσωπος  στον  Τ.Ο.Ε.Β Ιεράπετρας αρχίζοντας σιγά σιγά να δίνω το παρόν   ενεργά στα προβλήματα  που απασχολούν τον τόπο μου .

Στηρίζω τον Αργυρή Πανταζή για τη θέση του δήμαρχου Ιεράπετρας γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος ικανός και άξιος  , με ιδέες και προτάσεις σε όλους τους τομείς και πιστεύω ότι μαζί   μπορούμε να φέρουμε τα πάνω –κάτω στον τόπο μας.

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)

Ονομάζομαι Τσαγκαράκη Ελένη του Κωνσταντίνου που διατέλεσε εν ζωή Διευθυντής της Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας. Η μητέρα μου Μαίρη Τσαγκαράκη υπήρξε πρώην υπάλληλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα και έχω δύο αξιολάτρευτες κόρες την Μαίρη Φουναράκη, Πτυχιούχο επαγγελματικού μακιγιάζ και την Κατερίνα Φουναράκη, η οποία σπουδάζει ως βοηθός μικροβιολόγου.

Ασχολούμαι με τον χώρο της ομορφιάς εδώ και 15 χρόνια. Στο παρελθόν εργάστηκα ως σύμβουλος αισθητικής σε μεγάλη επιχείρηση της πόλης μας. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κεντρικά φαρμακεία της Ιεράπετρας, ως αισθητικός σύμβουλος. Αγαπάω αυτό που κάνω και με διακατέχει όρεξη, ζήλος και πάθος, ενώ είμαι αρκετά επικοινωνιακή και δραστήρια.

Αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά στο πλευρό του Αργύρη  Πανταζή, καθώς είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι, εκτιμώ και εμπιστεύομαι για το ήθος του, την σεμνότητα, την ταπεινότητα και την εμπειρία του στα κοινά.

 Με συνδέει μαζί του ένα ισχυρό χαρακτηριστικό, η αγάπη για τον τόπο και τον συνάνθρωπο μας. Με σκληρή δουλειά, συντονισμό, συνεργασία και αλληλοσεβασμό ‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’.

Η Ιεράπετρα είναι ‘’γυναίκα’’ και όπως κάθε γυναίκα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης.

Ας την αφουγκραστούμε

Ας πιάσουμε τον παλμό της .

Ας αναδείξουμε την ομορφιά της, τα κάλλη της και την λάμψη της.

Σας ζητούμε να μας εμπιστευτείτε, καθώς βλέπουμε τις ΄΄ λύσεις΄΄ και όχι τα προβλήματα.

ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ονομάζομαι Τσαμπανάκη Ελευθερία του Νικολάου και της Ελπίδας το γένος Ριζωνάκη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980 και είμαι κάτοικος Μακρύ Γιαλού.

Αποφοίτησα από το 6ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, ενώ στην συνέχεια έκανα σπουδές πάνω στο σχέδιο μόδας στη σχολή Βελουδάκη και σπουδές στο Design. Επιπλέον έχω δραστηριοποιηθεί για πολλά χρόνια με το θέατρο και έχω ασχοληθεί με οπτικά και παραϊατρικά προϊόντα.

Ακόμα έχω μεγάλη εμπειρία σχετικά με τον χώρο των επιχειρήσεων και του εμπορίου και διατηρώ κατάστημα καφεστίασης στον Μακρύ Γιαλό. Τέλος έχω ασχοληθεί ενεργά με το κομμάτι του τουρισμού.

Πιστεύω στον Αργύρη Πανταζή, πάνω από όλα ως άνθρωπο, καθώς είναι νέος με όραμα και ιδέες και έχει την δυνατότητα μέσα από την έντονη δραστηριότητα του να ωφελήσει αποτελεσματικά την τοπική μας κοινωνία.

Είμαι πολύ ευτυχής που ανήκω στην παράταξη αυτή και ελπίζω να μας δώσετε την δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο μέγιστο δυνατό για τον τόπο μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News