«Ενωμένη Ιεράπετρα», οι επόμενοι 20 της Ελένης Βλάσση

Δημοτικές
«Ενωμένη Ιεράπετρα», οι επόμενοι 20 της Ελένης Βλάσση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επικεφαλής της παράταξης ανακοίνωσε τους επόμενους 20 υποψηφίους της

Οι επόμενοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση

Γεώργιος Τσαχάκης του Ανδρέα και της Σοφίας Χαραλαμπάκη

Γεννήθηκα το 1988 στο Ηράκλειο, μεγάλωσα στο Ρέθυμνο και από τα 16 μου χρόνια κατοικώ στην Ιεράπετρα. Τελείωσα το μουσικό γυμνάσιο στο Ρέθυμνο και ασχολούμαι με τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα ασχολούμαι με τη μουσική. Επαγγελματικά ασχολούμαι από 16 χρονών μέχρι σήμερα (τραγούδι, λύρα, λαούτο). Έπαιξα για 5 χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γρα Λυγιάς και οι ασχολίες μου είναι το taekwondo, καταδύσεις, υποβρύχιες καταστροφές με πιστοποίηση από τα ΟΥΚ.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη που μπορεί να αναδείξει τον πολιτισμό και να πετύχει την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο μας. Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και να λέμε αυτά που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Πρέπει όλοι μας να μάθουμε να ακούμε αυτό που βλέπουμε και όχι μόνο αυτό που ακούμε.

Δέσποινα Δρακάκη του Γεωργίου και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα το 1991 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένη με το Δημήτρη Γακίδη και έχουμε αποκτήσει 2 υπέροχα αγόρια, τον Γιώργο και τον Γιάννη. Αποφοίτησα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα αγροτικής ανάπτυξης. Έκανα την πρακτική μου στο ΕΘΙΑΓΙΟ Ηρακλείου, στο ερευνητικό κομμάτι ασθενειών του αγγουριού. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα γεωπονίας και εξωτερικός συνεργάτης με αντικείμενο στη δημιουργία νέων υβριδίων και τεχνικός υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρησή μας στην καλλιέργεια ροδιάς.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα», της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω ότι μέσα από την έρευνα θα φέρουμε μαζί την αγροτική ανάπτυξη στο Δήμο Ιεράπετρας.

Γεώργιος Μπουρλάκης του Εμμανουήλ και της Χρυσάνθης

Γεννήθηκα το 1963, μεγάλωσα και κατοικώ στην Ιεράπετρα.  Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά 16 και 14 ετών και είμαι απόφοιτος της Οδοντοτεχνικής σχολής Αθηνών . Το  1989 αποφοίτησα από την σχολή Τηλεπικοινωνιών και εφαρμοσμένης τεχνολογίας του πανεπιστημίου Giessen στην Γερμανία και  έως  το 1998 παρέμεινα  στην Γερμανία όπου και εργάστηκα στις εταιρείες  Deutsche Telecom και  D2. Γύρισα στην Ελλάδα αρχής γενομένης της απελευθέρωσης των τηλεπικοινωνιών και εργάστηκα έως και το 2010 σε μεγάλες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες σε διευθυντικές θέσεις Από το 2011 επέστρεψα οικογενειακώς στην πόλη που γεννήθηκα, την Ιεράπετρα, ασχολήθηκα με τον τουρισμό και σήμερα εργάζομαι ως διευθυντής στον Τομέα του Ιατρικού Τουρισμού στον Όμιλο Νεφρολογικών κέντρων ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ. Είμαι ενεργό μέλος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης M.M.EΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε από το 2015.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί γνωρίζω τη δυναμική της, τις ικανότητες της, την προσωπικότητα της. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Αθηνά Πατεράκη του Δημητρίου και της Μαρίας

Γεννήθηκα το 1995, μεγάλωσα στην Ιεράπετρα και έκτοτε ζω σε αυτήν. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας μετ' έπειτα εργαστεί σε Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συμμετείχα σε σεμινάριο με θέμα "Καινοτόμες λύσεις σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης".

Επίσης έχω αποκτήσει πτυχίο ιδιωτικής σχολής στον τομέα του επαγγελματικού μακιγιάζ στη σχολή All M Cosmetics Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρομαι για την πόλη μου και με κατευθυντήριο γνώμονα το κοινό καλό της πόλης μου αποφάσισα να συμπορευτώ με την Ελένη Βλάσση στο συνδυασμό της  «Ενωμένη Ιεράπετρα». Είναι η γυναίκα που έχει αποδείξει ότι λέει λίγα αλλά κάνει πολλά.  Έχει διαχειριστεί ή διοικήσει και το έκανε με επιτυχία. Ως δημοσιογράφος πέτυχε, ως σκηνοθέτης πέτυχε, ως πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ πέτυχε, για αυτό συμπορεύομαι μαζί της.

Έχοντας γνώση των ιδιαίτερων προβλημάτων που μαστίζουν την πόλη μας αλλά και των αλλεπάλληλων δυσκολιών σε τομείς όπως η δημόσια υγεία, η εξάλειψη της ανεργίας και ανεύρεση νέων θέσεων για επαγγελματική αποκατάσταση, πιστεύω πως το κίνητρο του συνδυασμού της Ελένης Βλάσση έχει στόχο στη βελτίωση των παραπάνω προβλημάτων που τα τελευταία χρόνια έχουν καταστεί τροχοπέδη στα σχέδια μας για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο.

Εμμανουήλ Αγιαννιωτάκης

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα με την οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουμε μια υπέροχη κόρη. Εδώ και 25 χρόνια ασχολούμαι με οικοδομικές εργασίες.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση γιατί γνωρίζω τις ικανότητες της για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα Δήμο που σκέφτεται και φροντίζει τους Ιεραπετρίτες και τις νέες γενιές.

Ιωάννης Κυδωνάκης του Μιχαήλ Και της Ειρήνης

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1986 και μεγάλωσα στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.  Επί 10ετία ασχολούμαι με τα συστήματα ασφάλειας και ως προσωπικός ιδιωτικής ασφάλειας σε διάφορους ιδιώτες και επιχειρήσεις, με την πιστοποίηση του βασικού σωματοφύλακα.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται μια συνεργασία όλων των επαγγελματικών κλάδων με τους φορείς του Δήμου Ιεράπετρας, για καλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού, τόσο του Δήμου Ιεράπετρας όσο και των τοπικών του κοινοτήτων.

Γεωργία Παρθενάκη του Γεωργίου και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Φουντουλάκη και αποκτήσαμε δύο παιδάκια τον Γιώργο και την Κατερίνα. Αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης του ΤΕΕ Ιεράπετρας. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ εμπορικό κατάστημα

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω ότι ως γυναίκα με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει αλλά και με το διεθνές κύρος της μπορεί από τη θέση του Δημάρχου να δώσει ώθηση στο Δήμο και να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη.

Ιωάννα Λιανάκη Καλύβα του Αντωνίου και της Μαρίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένη με το Μανώλη Καλύβα και έχω δύο παιδιά. Το Νίκο – Αντώνιο, ο οποίος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου στο Λονδίνο και την Κάλλια Καλύβα η οποία είναι δικηγόρος. Είχα κατάστημα ενδυμάτων υψηλής ραπτικής στην Ιεράπετρα πάνω από 20 χρόνια και έχω τελειώσει τη σχολή Valentino με το σχέδιο μόδας στη Ρώμη.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί γνωρίζω τις ικανότητες της να πετύχει τη διοίκηση, τη διαχείριση και το νοικοκύρεμα του Δήμου Ιεράπετρας, όπως ακριβώς πέτυχε στον μεγάλο και διεθνή πολιτιστικό θεσμό που διοικεί τόσα χρόνια. Όλη η πορεία της έχει αποδείξει ότι με οτιδήποτε έχει καταπιαστεί στην καριέρα της το έχει πετύχει στο έπακρον. Είναι μεγάλο το έργο και τα επιτεύγματα που έχει κάνει ήδη για την Ιεράπετρα μέσω της πολιτιστικής διπλωματίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

Εμμανουήλ Βασαρμιδάκης του Χρήστου και της Μαρίας

Γεννήθηκα το 1979 στον Άγιο Νικόλαο, έζησα την εφηβεία μου στη Νεάπολη και κατοικώ στα Φέρμα Ιεράπετρας. Είμαι παντρεμένος με τη Χαρούλα Κουράκη και έχουμε αποκτήσει ένα γιο. Είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και από το 2013 έως σήμερα εργάζομαι με αυτήν την ιδιότητα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί τη θεωρώ δυναμική προσωπικότητα, πετυχημένη στο έργο της, έχει αναδείξει την περιοχή μας, έχει όραμα και θέληση να πετύχει ο Δήμος με όλους μαζί.

Χρήστος Μαρκόπουλος του Ιωάννη Και της Γεωργίας

Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα. Από το 1984 είμαι μόνιμος κάτοικος Κρήτης και από το 2009 κατοικώ στην Ιεράπετρα. Αποφοίτησα ηλεκτρονικός και ηλεκτρολόγος. Έχω αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Επί 9 χρόνια ήμουν υπεύθυνος καταστημάτων, για παροχή υποστήριξης τόσο σε θέματα management όσο και σε θέματα παραγωγής. Από το 2010 μέχρι σήμερα ασχολούμαι με θέματα καφεστίασης και τοπικών επιχειρήσεων.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί με τη γνώση, τις εμπειρίες της και με τη σύμπραξη όλων μας θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας.

Μαρία Βλάσση του Ιωάννη Βλάσση και της Ευαγγελίας Μαθιουδάκη

Γεννήθηκα το 1990 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα.

Έχω 2 αδέρφια, ένα μικρό αδερφό και μια αδερφή που σπουδάζει Βοηθός φυσικοθεραπευτή. Είμαι πτυχιούχος Γεωπόνος και έχω κάνει πρακτική εξάσκηση στον τομέα της ανθοκομίας.

Με τις σπουδές μου στη Γεωπονική και σε μια περιοχή έχει κύριο πυλώνα ανάπτυξης τον αγροτικό τομέα, συντάχθηκα στον συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί είναι η μόνη που έχει κάνει την Ιεράπετρα διεθνώς αναγνωρισμένη. Γνωρίζοντας τις ικανότητες της, τις επιτυχίες και την τεράστια προσφορά της στην ανάπτυξη του τόπου μας αφιλοκερδώς, ξέρω τις δυνατότητες της να προωθήσει την αναγέννηση του Δήμου μας.

Νικόλαος Κουνδουράκης του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα το 1976 στο Ηράκλειο , μεγάλωσα και κατοικώ στην Ιεράπετρα. Ως ελεύθερος επαγγελματίας είμαι στο χώρο της καφεστίασης επί 20ετία. Χρόνια τώρα τα προβλήματα των συμπολιτών μας παραμένουν άλυτα και προστίθενται διαρκώς νέα. Η ανάπτυξη που περιμένουμε χρόνια, ποτέ δεν ήρθε.

Αποφάσισα να συνταχθώ με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω ότι η σύμπραξη μου στο συνδυασμό, είναι κοινή για την ανάπτυξη των στόχων και των οραμάτων για το Δήμο μας.

Χριστόδουλος Φράγκος του Νικολάου και της Ελένης

Γεννήθηκα το 1983 στην Αθήνα και κατοικώ στην Ιεράπετρα. Είμαι αγρότης και γνωρίζω καλά τα προβλήματα του αγροτικού χώρου, που για αυτά χρόνια αγωνιζόμαστε, για αυτά που δεν έχουν γίνει και για αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να βελτιωθεί η θέση των αγροτών της περιοχής μας.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί με τις ικανότητες της θεωρώ ότι επιτέλους μπορούν να στηριχθούν οι αγρότες περιοχής μας και να λύσουν τα μεγάλα τους προβλήματα. 

Αργυρώ Μπαρούμα του Θεοδώρου και της Ουρανίας

Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στην όμορφη Ιεράπετρα.

Είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Φοίτησα στη σχολή ΣΝΕ (Στελεχών ναυτιλιακών επιχειρήσεων) και ταυτόχρονα εργαζόμουν στην εταιρεία καλλυντικών Seventeen. Επί 7ετία δούλευα στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης και μέλος στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο 28ο σχολείο Κυψέλης. Δούλευα μηχανογράφηση στην αλυσίδα Ατλάντικ.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί γνωρίζω την Ελένη από τα μαθητικά μας χρόνια όταν φοιτούσαμε μαζί στο Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Όλοι οι καθηγητές μας από τότε είχαν δει τις ικανότητες της Ελένης, η οποία ήταν άριστη μαθήτρια και πολλές φορές της έλεγαν ενώπιον της τάξης ότι θα διαπρέψει και θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Από τότε είχε ηγετική προσωπικότητα με τεράστιες ικανότητες και τελειομανία σε ότι έκανε. Πετύχαινε σε όλα. Πολλές φορές μας έλεγε ότι η λέξη αποτυχία δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο της. Ξέροντας όλα αυτά και βλέποντας την επιτυχημένη πορεία της μέχρι σήμερα είμαι περήφανη που συντάσσομαι μαζί της, γιατί ξέρω ότι μαζί της όλοι μας θα πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο και για μας και για τα παιδιά μας.

Ανδρέας Γαροφαλάκης του Μιχαήλ και της Σοφίας

Γεννήθηκα το 1959 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα.

Έχω αποκτήσει 2 γιους τον Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός στην Αθήνα και τον Μιχάλη που εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος. Είμαι ελαιοχρωματιστής και εργολάβος οικοδομών. 

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί με τις ικανότητες της θεωρώ, ότι επιτέλους μπορεί να έρθει η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου και της παλιάς πόλης της Ιεράπετρας. Η Ελένη είναι η καταλληλότερη από όλους για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, του τουρισμού αλλά και για την πραγματοποίηση των υποδομών του Δήμου μας.

Καλλιόπη Πηγιάκη του Εμμανουήλ και της Μαρίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα.

Αποφοίτησα από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθηνών. Απέκτησα 2 πανέμορφες κόρες την Αστεριάννα και Εμμανουέλα Ξενάκη. Η Αστεριάννα είναι νοσηλεύτρια και η Εμμανουέλα είναι φοιτήτρια νοσηλευτικής στο τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης. Η Εμμανουέλα έχει διακριθεί στο τομέα του taekwondo πανελλαδικά. Έχω εργαστεί στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών επί 5ετία. Τώρα εργάζομαι σε Διεθνή εταιρεία στο τμήμα τέχνη, οργάνωση και marketing για διοργάνωση εκθέσεων στην Αθήνα. Είμαι ενεργό μέλος από το 2014 μέχρι σήμερα στην οργάνωση και προώθηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί ξέρω τη δυναμική, την αγωνιστικότητα, την προσωπικότητα  και το όραμα της, ώστε να οδηγήσει το Δήμο μας στο επίπεδο που του αξίζει. 

Εμμανουήλ Φιλιππάκης του Αντωνίου και της Μαρίας

Γεννήθηκα στις Λιθίνες Μακρύγιαλού το 1959, μεγάλωσα στους Αρμένους και κατοικώ στην Ιεράπετρα. Έχω ένα γιο το Δημήτρη που ασχολείται με ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Ξεκίνησα την καριέρα μου ως βοηθός μηχανικός στο εμπορικό πλοίο «ΜΑΤΙΝΑ» πηγαίνοντας σε πολλές Χώρες ( Σιγκαπούρη, Σαγκάη, Φιλιππίνες, Μανίλα, Νιγηρία, Μοζαμβίκη, Βραζιλία, Ρίο Γκράντε). Ασχολήθηκα με τον τομέα του ποδοσφαίρου και έπαιξα σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Ιεράπετρας( 6 χρόνια στην ομάδα της Αναγέννησης, 2 χρόνια στην ομάδα της Γρα Λυγιάς, 1 χρόνο στην ομάδα του Καλού Χωριού και 3 χρόνια στην ομάδα του Κεραυνού Σητείας). Είχα ένα καφέ-μπαρ στο Μακρυγιαλό. Ήμουν μάγειρας στον Καναδά και στην Ολλανδία επί 10ετία. Ακολούθως επέστρεψα στην Ιεράπετρα και ασχολούμαι με τον τομέα του ερασιτεχνικού αθλητισμού(συμμετέχω σε αγώνες στίβου, ορεινού, ορειβατικού, μαραθώνιους, ημιμαραθώνιους(Αθήνας – Χανίων).

Συντάσσομαι στο συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί πιστεύω σε αυτήν, βλέπω την πορεία και τις ικανότητες της για την προβολή και προώθηση του αθλητικού τουρισμού, για να καθιερώσουμε την Ιεράπετρα ως αθλητικό προορισμό.

Μιλτιάδης Πατερόπουλος του Ηρακλή και της Μαρίας

Γεννήθηκα το 1978 στο Ηράκλειο και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Μπαλοθιάρη και έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδάκια τη Μαρία, τον Δημήτρη και την Ειρήνη. Εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος. Επί 10ετία είμαι αγρότης και ασχολούμαι με τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί γνωρίζω ότι κατάγεται από αγροτική οικογένεια και ξέρει καλά τα προβλήματα των αγροτών αλλά και τις λύσεις τους. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα το οποίο έχει ετοιμάσει για να αντιμετωπίσει τα σοβαρότερα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που είναι το νερό, οι αγροτικοί δρόμοι, τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης και τα φυτικά υπολείμματα.

Αναστασία Σκυβάλου του Ιωάννη και της Ειρήνης

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στην κάτω μερά της Ιεράπετρας. Είμαι παντρεμένη με το Μαργαρίτη Διαμαντάκη και έχω αποκτήσει 2 γιους τον Τρύφωνα, τον Ιωάννη και μια υπέροχη εγγονή. Μέχρι σήμερα ασχολούμαι με οικογενειακές επιχειρήσεις καφεστίασης  και με θερμοκηπιακες καλλιέργειες.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό της Ελένης Βλάσση, γιατί τη γνωρίζω από μικρό παιδί. Τη γνώρισα ως αναγνωρισμένη δημοσιογράφο τόσο στη γαλλική όσο και στην ελληνική τηλεόραση αλλά και ως βραβευμένη σκηνοθέτιδα για τις ταινίες της. Είναι μια πετυχημένη γυναίκα με διεθνή προσωπικότητα. Έχει αστείρευτο ζήλο για την πρόοδο, την αναγνώριση και την ανάπτυξη της Ιεράπετρας και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά σε ότι κάνει. Έχει κάνει την Ιεράπετρα διάσημο τουριστικό προορισμό. Κατά γενική ομολογία είναι γυναίκα που μέχρι τώρα έχει διαχειριστεί, διοικήσει και εργαστεί με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς που έχει ασχοληθεί.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό της Ελένης, γιατί  μόνο μαζί της μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα του Δήμου και να τον φέρουμε στην ανάπτυξη.

Κακλαμάνος Ανδρέας του Ιωάννη και της Ιουλίας

Γεννήθηκα το 1946 στην Ανδρούσα Μεσσηνίας και είμαι μόνιμος κάτοικος Ιεράπετρας.

Από το 1972 έως το 1998 υπηρέτησα στο αστυνομικό τμήμα στον τομέα τροχαίας και ασφάλειας για 28 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Κακλαμάνου, έχω τρία παιδιά και 11 υπέροχα εγγόνια.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό  «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί είναι η γυναίκα που κατάφερε να προσφέρει αφιλοκερδώς στην Ιεράπετρα πολλά. Είναι η μόνη ικανή να πετύχει αυτά που τόσα χρόνια θέλουμε και αξίζουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News